Měl jsem Toyotu za automobilku s rozumným pohledem na technologie a vývoj. Tohle mě však docela zklamalo. Plýtvání finančními i lidskými zdroji na zjevný nesmysl.
Vodík je prakticky emožně narozdíl od benzínu či elektřiny doplnit mimo regulérní stanici. Pokud se někam nehodí, tak právě pro cesty do divočiny bez infrastruktury. Generátor užitkové, který vyprodukuje 54 kg vody, než vodík dojde? Není snadnější do speciálu dát nádrž třeba 100 litrů a před cestou ji naplnit? Generátor elektřiny? Bude ubírat dojezd. Generátor na benzín může mít svou vlastní zásobu paliva.
Man Ký
8
@Tycoon soukromý subjekt si může plýtvat čím chce a jak chce😊
Tycoon
1
@Man Ký
To máš pravdu.
Ale já jsem zprostředkovaně akcionář Toyoty a preferoval bych, aby místo utrácení za nesmysly vypláceli více dividend.
Man Ký
4
@Tycoon zprostředkovaný akcionář Toyoty? to je jako co?😊
Tycoon
1
@Man Ký
Toyota je akcie nejvíce zastoupená v japonském akciovém fondu, do kterého investuju.
Man Ký
4
@Tycoon a motorsport, kterému se věnuje Toyota, nevadí?
MarekAbsolon
1
Zelené blití.
vecernicek2
3
Dobrý den, kde je prosím tady u vás v západním Bhútánu nejbližší čerpací stanice na vodík? Potřebuji si dotankovat svůj e😜ediční Hindenburg, totiž Toyotu 🤣
Skvělý nápad, přeji mnoho zdařilých e😜edic.
vecernicek2
4
@vecernicek2 Jako fakt to máte tak šikovně naprogramovaný, že slovo e😜edice nejde napsat? Mám psát ekspedice? Nemyslíte, že možnost použít písmena x a p po sobě by byla užitečnější, než smajlík s vyplazeným jazykem?
Vodík je prakticky emožně narozdíl od benzínu či elektřiny doplnit mimo regulérní stanici. Pokud se někam nehodí, tak právě pro cesty do divočiny bez infrastruktury. Generátor užitkové, který vyprodukuje 54 kg vody, než vodík dojde? Není snadnější do speciálu dát nádrž třeba 100 litrů a před cestou ji naplnit? Generátor elektřiny? Bude ubírat dojezd. Generátor na benzín může mít svou vlastní zásobu paliva.
To máš pravdu.
Ale já jsem zprostředkovaně akcionář Toyoty a preferoval bych, aby místo utrácení za nesmysly vypláceli více dividend.
Toyota je akcie nejvíce zastoupená v japonském akciovém fondu, do kterého investuju.