Novinky
Opuštění svých plánů totální elektromobility a návrat zdravého rozumu už ohlásili například Mercedes, Ford, Škoda, VW, Audi, Opel, Fiat, Bentley, Lamborghini a dokonce i Volvo.
Ted se přidal Abarth.
Je zde ještě nějaká evropská automobilka, co bere vážně plán EU na zákaz spalovacích aut v roce 2035?
Ted se přidal Abarth.
Je zde ještě nějaká evropská automobilka, co bere vážně plán EU na zákaz spalovacích aut v roce 2035?
@Tycoon tak nazvat spalováním fosilních paliv "zdravým rozumem" je vskutku odvážné. vydáváš kapsu za mozek😊
@Man Ký
Já někde píšu o fosilních palivech? Nepíšu.
Když pan Rudolf Diesel na světové výstavě v Paříži v roce 1900 předvedl svůj inovativní motor, používal jako palivo arašídový olej. Dnes máme k dispozici HVO, takže se oklikou přes fosilní paliva vracíme zpět k biopalivům.
Já někde píšu o fosilních palivech? Nepíšu.
Když pan Rudolf Diesel na světové výstavě v Paříži v roce 1900 předvedl svůj inovativní motor, používal jako palivo arašídový olej. Dnes máme k dispozici HVO, takže se oklikou přes fosilní paliva vracíme zpět k biopalivům.
@Tycoon ty seš jak kolovrátek
Co se stane při zvýšení poptávky po HVO
Zvýšení ceny: Stejně jako u většiny komodit platí, že zvýšená poptávka při stávající nebo omezené nabídce vede k růstu ceny. HVO je už nyní často dražší než běžná nafta.
Problémy s dostupností/omezené zásoby: Nabídka HVO je v současnosti značně limitovaná, a to především kvůli omezenému množství dostupných surovin, jako jsou použité kuchyňské oleje a zbytky z potravinářského průmyslu.
Konkurence se SAF (udržitelné letecké palivo): Očekává se, že do budoucna (od roku 2026) vzroste poptávka po udržitelném leteckém palivu SAF, které se vyrábí ze stejných surovin jako HVO. To by mohlo dostupnost HVO pro silniční dopravu ještě více omezit.
Investice do výroby: Dlouhodobě by zvýšená poptávka mohla motivovat společnosti k větším investicím do rozšíření výrobních kapacit a hledání nových zdrojů surovin.
Co se stane při zvýšení poptávky po HVO
Zvýšení ceny: Stejně jako u většiny komodit platí, že zvýšená poptávka při stávající nebo omezené nabídce vede k růstu ceny. HVO je už nyní často dražší než běžná nafta.
Problémy s dostupností/omezené zásoby: Nabídka HVO je v současnosti značně limitovaná, a to především kvůli omezenému množství dostupných surovin, jako jsou použité kuchyňské oleje a zbytky z potravinářského průmyslu.
Konkurence se SAF (udržitelné letecké palivo): Očekává se, že do budoucna (od roku 2026) vzroste poptávka po udržitelném leteckém palivu SAF, které se vyrábí ze stejných surovin jako HVO. To by mohlo dostupnost HVO pro silniční dopravu ještě více omezit.
Investice do výroby: Dlouhodobě by zvýšená poptávka mohla motivovat společnosti k větším investicím do rozšíření výrobních kapacit a hledání nových zdrojů surovin.
@Tycoon a mimochodem bych chtěl vidět, kdo už to HVO natankoval a jezdil na to😊
@Man Ký
Tady máš článek od Vaculíka, kde to tankuje
www.auto.cz/…-dieselum-157274
Každá vyrobená dieselová Škodovka dostává při výrobě jako palivo HVO.
Tady máš článek od Vaculíka, kde to tankuje
www.auto.cz/…-dieselum-157274
Každá vyrobená dieselová Škodovka dostává při výrobě jako palivo HVO.
@Tycoon Dieselové BMW taky 😄
@ericn
Teď je článek o modernzovaném 3.0 TDI v Audi a tam ho dávají taky. Za chvíli bude natankováno HVO v každém nově vyrobeném dieselu.
Teď je článek o modernzovaném 3.0 TDI v Audi a tam ho dávají taky. Za chvíli bude natankováno HVO v každém nově vyrobeném dieselu.
@Tycoon hele jsem pro 😉 V létě jsem byl Švédsko a Dánsko a skoro všude bylo HVO na stojanech, tj nevidím důvod aby nebylo i tady...
@Tycoon hej vy jste fakt dospělí? není to apríl? zkus si tam dosadit každý elektromobil vyjede z továrny natankovaný z fotovoltaiky, abys pochopil, jak směšné argumenty používáš😊 ta jedna nádrž HVO něco změní?
www.autojournal.cz/…dyz-jdou-na-stk/
Díky svému složení pomáhá mnohem snáze projít starším dieselovým autům emisní kontrolou v rámci STK.
Proto ji němečtí motoristé natankují vždy předtím, než navštíví stanici TÜV, což je německá „STK“.
důležité!!!! v okamžiku, kdy začnou všichni jezdit na HVO /ne že by se to stalo, když budou na benzínce dvě nafty a jedna bude o dvě koruny levnější, nikdo nekoupí tu dražší, to už přece dávno víme, DPF jako volitelná položka za peníze - nula objednávek/ přestane být dostatek suroviny a začne se pěstovat, jen aby se mohlo vyrobit HVO😊
já bych si to HVO hrozně přál a povinně pro všechny kamiony, ale za chvilku by to skončilo, protože prostě tolik odpadů není! ale jak říkám, pro kamiony by to bylo požehnání, tam ještě dlouho elektřina nebude mít šanci...
www.autojournal.cz/…dyz-jdou-na-stk/
Díky svému složení pomáhá mnohem snáze projít starším dieselovým autům emisní kontrolou v rámci STK.
Proto ji němečtí motoristé natankují vždy předtím, než navštíví stanici TÜV, což je německá „STK“.
důležité!!!! v okamžiku, kdy začnou všichni jezdit na HVO /ne že by se to stalo, když budou na benzínce dvě nafty a jedna bude o dvě koruny levnější, nikdo nekoupí tu dražší, to už přece dávno víme, DPF jako volitelná položka za peníze - nula objednávek/ přestane být dostatek suroviny a začne se pěstovat, jen aby se mohlo vyrobit HVO😊
já bych si to HVO hrozně přál a povinně pro všechny kamiony, ale za chvilku by to skončilo, protože prostě tolik odpadů není! ale jak říkám, pro kamiony by to bylo požehnání, tam ještě dlouho elektřina nebude mít šanci...
@Man Ký
Ano, zatím je HVO využíváno spíše oportunisticky.
Nepatřím mezi příznivce dieselových motorů v osobních autech a dodávkách. Až za pár let zmizí z nabídky, až dostaneme tranzitní dopravu z kamionů na železnici, až stroje s malým akčním rádiem přejdou na elektromobilitu (třeba u vysokozdižných vozíků je elektrický pohon velmi výhodné řešení), tak by HVO a jeho alternativy (například palivo vyrobené z odpadního kafilérního tuku, to už mají třeba v Dánsku) mohly motorovou naftu nahradit.
Ano, zatím je HVO využíváno spíše oportunisticky.
Nepatřím mezi příznivce dieselových motorů v osobních autech a dodávkách. Až za pár let zmizí z nabídky, až dostaneme tranzitní dopravu z kamionů na železnici, až stroje s malým akčním rádiem přejdou na elektromobilitu (třeba u vysokozdižných vozíků je elektrický pohon velmi výhodné řešení), tak by HVO a jeho alternativy (například palivo vyrobené z odpadního kafilérního tuku, to už mají třeba v Dánsku) mohly motorovou naftu nahradit.
@Tycoon
Tycon “Anonym” a znova sny o HVO…
Tycon “Anonym” a znova sny o HVO…
@Hendly
Hendly a jeho legendární argumenty proti HVO.
2024: Bude to moc drahé, nikdo to nebude kupovat.
2025: Moc to zlevnilo, bude to kupovat hodně lidí a bude toho nedostatek.
Hendly a jeho legendární argumenty proti HVO.
2024: Bude to moc drahé, nikdo to nebude kupovat.
2025: Moc to zlevnilo, bude to kupovat hodně lidí a bude toho nedostatek.
@Tycoon
Vytrhat z kontextu je dost omezený způsob argumentace.
Vytrhat z kontextu je dost omezený způsob argumentace.
@Hendly
Kontext byl pořád stejný. Náhrada fosilních paliv obnovitelnými palivy a/nebo palivy z odpadů. Všiml jsem si nejenom u tebe, že vám HVO od té doby, co zlevnilo skoro na úroveň nafty, leží v žaludku ještě více než ropa.
To kyselo je moc kyselý! Ten bramborák je moc bramborovej! ... a ten HVO je moc levný a ekologický!
Kontext byl pořád stejný. Náhrada fosilních paliv obnovitelnými palivy a/nebo palivy z odpadů. Všiml jsem si nejenom u tebe, že vám HVO od té doby, co zlevnilo skoro na úroveň nafty, leží v žaludku ještě více než ropa.
To kyselo je moc kyselý! Ten bramborák je moc bramborovej! ... a ten HVO je moc levný a ekologický!
@Tycoon
Ne. Jedes klasiku “Anonym”
HVO nikomu nevadi. Jen to proste neni reseni, protoze se vyrabi z odpadu ktereho je omezené množství.
Ne. Jedes klasiku “Anonym”
HVO nikomu nevadi. Jen to proste neni reseni, protoze se vyrabi z odpadu ktereho je omezené množství.
@Tycoon nedělej ze sebe pitomce. už jsem ti tu dával odkaz na článek, který říkal, že se začalo vyrábět HVO z palmového oleje, protože nebyl dostatek odpadových olejů - vstupní suroviny.
HVO nikomu nevadí, ale už dvě koruny navíc budou stačit k tomu, aby to nikdo nekupoval...
jo a nekopíruj moje hlášky, najdi si svoje😊
HVO nikomu nevadí, ale už dvě koruny navíc budou stačit k tomu, aby to nikdo nekupoval...
jo a nekopíruj moje hlášky, najdi si svoje😊
@Man Ký
Omlouvám se, já jsem nevěděl, že ty si Trautenberk.
Ano, dával. Tyto paradoxní situace nastávají v případech, kdy se na něco dá dotace nebo jiná silná podpora či regulace. V principu je ale palmový olej obnovitelný, pokud se kvůli plantáži nevypálí kus pralesa.
Omlouvám se, já jsem nevěděl, že ty si Trautenberk.
Ano, dával. Tyto paradoxní situace nastávají v případech, kdy se na něco dá dotace nebo jiná silná podpora či regulace. V principu je ale palmový olej obnovitelný, pokud se kvůli plantáži nevypálí kus pralesa.
@Tycoon
Tedy znacky ktere stale vice v EV zaostavaji…
Tedy znacky ktere stale vice v EV zaostavaji…
Jak nikdo nechce? Koho zajímá názor nějakého zákazníka?! Je to nalejnovaný, tak to prostě bude! I kdyby jsme měli zlikvidovat celý evropský průmysl. Soudruzka Lejnova toto zkratka slyset nechce, jasny ?!
Já vždycky vnímal Abarth za značku, co udělá z tuctového Fiatu, sportovní autíčko.
K tomu patří nízká hmotnost a krásný zvuk.
Celkem se nedivím, že elektrickou verzi skoro nikdo nechce
K tomu patří nízká hmotnost a krásný zvuk.
Celkem se nedivím, že elektrickou verzi skoro nikdo nechce
Cha cha, tak elektrozkratové Abarthy nikdo nechce? Jaké "překvapení"! Ovšem jen pro šílené vedení této značky, jakýkoliv fanoušek Abarthu by jim toto řekl už před lety. To by se ovšem museli o jeho názory zajímat, a pak se podle nich zařídit!
Jen jestli to nebude tím, že si zákazníci za ty peníze koupí raději jiný elektromobil. Za stejné nebo menší peníze, ale zato s větším výkonem i baterkou.
Obecně vzato, je Fiat 500 děsný gay car, resp. jednoznačně auto pro holky. Ale kupují holky do města edici Abarth za mega? No asi moc ne... To auto prostě absolutně nemá cílovku a ne proto, že je to EV, ale protože je to lostomiloušký Fiátek 500...
@Barry Lyndon Tak se podívej kdo v tom jezdí třeba v Itálii a nebo kdo jezdí v Abartech ty gaycare
@Barry Lyndon tohle mě vždycky dostává, když někdo označí auto za gayovské😊 označil někdy někdo make-up za gayovský nebo kabelku? když něco cílí spíš na ženské, tak je to gay?😊
Líbí se mi, jak na tomhle webu pár hlasitých elektro fanatiků všemi silami bagatelizuje tyto zprávy od automobilek a dál se snaží tvrdit, jak se elektromobily skvěle prodávají, jsou naprosto výborné pro denní ježdění atd... Začínám věřit, že jsou za to placeni, jinak už to hraničí s mentální poruchou.
@Ladislav Husák
Placeni?
Neni vice logické, ze na webu ktery patri uhelnemu baronu budou zpravy o EV vykreslovány negativně?
Nehlede k tomu, ze prave jmena jako Rohypnol, Tycoon atd kteri jsou k EV značné negativní maji potvrzene vazby na redakci?
Placeni?
Neni vice logické, ze na webu ktery patri uhelnemu baronu budou zpravy o EV vykreslovány negativně?
Nehlede k tomu, ze prave jmena jako Rohypnol, Tycoon atd kteri jsou k EV značné negativní maji potvrzene vazby na redakci?
@Ladislav Husák láďo, když budeš mít děcko tupý na matiku, budeš
a) chtít, aby se na matematiku soustředilo, vezmeš si ho na doučování, nějak ho motivuješ, nebo naopak penalizuješ?
b) půjdeš do školy a řekneš, aby matiku zrušili?
to jako budem vyrábět kotle na uhlí, protože nám tepelný čerpadla nejdou?
a) chtít, aby se na matematiku soustředilo, vezmeš si ho na doučování, nějak ho motivuješ, nebo naopak penalizuješ?
b) půjdeš do školy a řekneš, aby matiku zrušili?
to jako budem vyrábět kotle na uhlí, protože nám tepelný čerpadla nejdou?
@Man Ký
Ani jedno. Nového Einsteina z něho neuděláš a zrušením matiky by o ni přišli i ti nadaní. Prostě se mu budeš snažít najít něco, co ho baví a na co má talent. Pokud je zručné, může dělat tesaře, pokud kreativní, může dělat kadeřnici atd.
Rozmanitost není chyba, je to naopak výhoda. K čemu by ti byl stát, ve kterém všichni umí bezchybně integrovat a derivovat, ale nikdo neumí opravit auto, léčit nemoci nebo vybetonovat podlahu?
A stejné je to u aut. Když budeš mít x ekologických technologií na výběr, je to výhoda. Každý si může zvolit řešení, které jeho podmínkám nejlépe vyhovuje.
Ani jedno. Nového Einsteina z něho neuděláš a zrušením matiky by o ni přišli i ti nadaní. Prostě se mu budeš snažít najít něco, co ho baví a na co má talent. Pokud je zručné, může dělat tesaře, pokud kreativní, může dělat kadeřnici atd.
Rozmanitost není chyba, je to naopak výhoda. K čemu by ti byl stát, ve kterém všichni umí bezchybně integrovat a derivovat, ale nikdo neumí opravit auto, léčit nemoci nebo vybetonovat podlahu?
A stejné je to u aut. Když budeš mít x ekologických technologií na výběr, je to výhoda. Každý si může zvolit řešení, které jeho podmínkám nejlépe vyhovuje.
@Tycoon
J na o a to presne nastavuje CO2 limit.
Je jedno jak ho dosáhnes.
J na o a to presne nastavuje CO2 limit.
Je jedno jak ho dosáhnes.
@Hendly
Ano, proto je potřeba zrušit zákaz spalovacích aut a místo toho nastavit technologicky neutrální podmínky.
Biopaliva, paliva z odpadů, syntetická paliva, to vše mohou být vhodná řešení pro určité podmínky a pro určité zákazníky.
Ano, proto je potřeba zrušit zákaz spalovacích aut a místo toho nastavit technologicky neutrální podmínky.
Biopaliva, paliva z odpadů, syntetická paliva, to vše mohou být vhodná řešení pro určité podmínky a pro určité zákazníky.
@Tycoon tak EU byla Einstein na spalovací auta. jestli jí teď stačí dělat kadeřnici, nemám s tím problém😊
@Man Ký
Když budeš na nějaký předmět Einstein, budeš se snažit tento předmět zakázat a jako povinný dát předmět, na který nemáš talent? EU to dělá.
Když budeš na nějaký předmět Einstein, budeš se snažit tento předmět zakázat a jako povinný dát předmět, na který nemáš talent? EU to dělá.
@Tycoon spalovací motor produkuje škodlivé emise. zakázalo se DDT, zakázaly se syntetické kanabinoidy, zakázaly se freony, neděje s nic nového.
je prokázáno spojení mezi oteplováním planety a spalováním fosilních paliv.
můžeš doktorovi říkat, že hubnout nemá smysl, smát se, jak si s ním vy..bal, když jíš na večeři bůček, ten kdo natáhne brka nebude doktor, ale ty...
je prokázáno spojení mezi oteplováním planety a spalováním fosilních paliv.
můžeš doktorovi říkat, že hubnout nemá smysl, smát se, jak si s ním vy..bal, když jíš na večeři bůček, ten kdo natáhne brka nebude doktor, ale ty...
Stale ta sama chybna uvaha.
To ze neni zajem o EV Abarth neznamená, že neni zajem o jina EV.
Naopak to ukazuje jak klasické značky neumi EV prodat.
Takove Nokie.
PS: nebyl ten nadpis puvodne jinak?
Jo a bacha na ten zlomek.
To ze neni zajem o EV Abarth neznamená, že neni zajem o jina EV.
Naopak to ukazuje jak klasické značky neumi EV prodat.
Takove Nokie.
PS: nebyl ten nadpis puvodne jinak?
Jo a bacha na ten zlomek.
@Hendly No jo, přirozený zájem o EV je minimální a u aut pro jízdní zážitek v podstatě žádný 😉 Aktuálně na to přišel Abarth a přijde na to i Alpine, až nahradí A110 Evečkem... Je to prostě sterilní nuda 😉
@ericn
Znova. Jakkoliv spojovat neuspech Abarth EV a obecny zajem je nesmysl.
Ukazuje to pouze to. Že potenciální zajemvi o EV uplne kaslou na zavedene stare znacky.
Scenar Nokia.
Znova. Jakkoliv spojovat neuspech Abarth EV a obecny zajem je nesmysl.
Ukazuje to pouze to. Že potenciální zajemvi o EV uplne kaslou na zavedene stare znacky.
Scenar Nokia.
@Hendly Ale houby, přirozený zájem je výrazně nižší než současných 5% prodejů v Česku, drtivá většina je koupena na nějakou firmu 😉 Proč asi? Udržitelnost (je něco jiného než ekologie) vládně firemnímu světu. Každý ušetřený gram na papíře se počítá... No a pak jsou ti kteří tomu věří a těch je sakra málo, včetně křiklounů jako si ty 😉
@ericn
Svet se ale neridi podle male zeme, ktera se nechá tahnou znova k rusku, protoze nevidí jak strasne dobre se v globalnim pohledu ma.
Svet se ale neridi podle male zeme, ktera se nechá tahnou znova k rusku, protoze nevidí jak strasne dobre se v globalnim pohledu ma.
@ericn Mám rád benzínová auta, ale divil byste se, že zájem v "západních" zemích je všeobecně větší, kde je větší kupní síla, a určitě je to lepší než nafta. Je to především otázka ceny a infrastruktury. Osobně jsem byl rád, když soused v garáži vyměnil (smradlavé) naftové auto za elektromobil. Ostatně větší množství elektromobilistů se zrodilo ze skupiny původně naftařů, kteří musí ušetřit za každou cenu. To vidím ve svém okolí. Menší množství jsou lidé, kteří jezdili na benzín, a dělají to kvůli emisím. Jsem zvědavý, zda někdo do budoucna bude skutečně vyvíjet i umělý benzín. Byl bych raději, než být donucen k elektrifikaci.
@praptak v pořádku, ale stále snad platí principy kapitalismu ne ? Tedy prodává se takový produkt o který je největší zájem, nebo ? Tady se trh křiví, protože EV pořád tvoří jen zanedbatelnou část poptávky
@praptak Porsche už vyrábí syntetický benzín asi deset let. jen ho nikdo neviděl.
www.novinky.cz/…v-chile-40418074
www.novinky.cz/…v-chile-40418074
No to je ale překvapení 😉
@ericn ano, do motorky a do sportovního mini-autíčka nejsou baterie řešením, nebo tím správným řešením. kde se dají uplatnit velmi snadno, to jsou především SUV, které už se dnes kupují asi tak z 60 procent. zkoušel jsem najít vůbec nějakého nového nebo ojetého Abartha, měl jsem problém najít i dealera a ojetiny bych spočítal na prstech jedné ruky. kdo by taky dal takový prachy za takovýho prcka. a kdo ano, půjde k BMW/Mini...
Technicky orisek?
Kdyz uz existuje verze s litrovou "svetluskou"... a od te zase existuje preplnovana varianta?!
Kdyz uz existuje verze s litrovou "svetluskou"... a od te zase existuje preplnovana varianta?!
Mohli se mě zeptat a ušetřili by miliardy za nesmysly, které se neprodávají. Další příklad stupidity evropských automobilek, pro které je konformita nade vše.
Ale vztahovat to na celkovou elektromobilitu je nesmysl. Je to uzky a specificky vyrez trhu.
Před rokem a dvěma měsíci jsem pečlivě vybíral EV a skončil u Nira, dnes už bych bral úplně jiné auta, posunulo se to jak cenově, tak technologicky.... a určitě dobrým směrem 😄
Spalovaky nabidly lepsi reseni, proti pare.
Elektriku vymysleji urednici a bezhlave prosazuji.