Technika
Ostatni upustili od V a boxerov pre ich nizsiu energeticku ucinnost spojenu s chladenim a nemoznostou integrovat vyfukove zvody do chladiaceho okruhu... neprekvapivo vyfukove zvody na grafike uplne chybaju.
premyslim k cemu je v aute dobry spalovaci motor
@RiMa
například
- pro pohodlné jízdy na delší vzdálenosti
- cenové hledisko
- přebytek tepla na vytápění auta
- bez starostí s nabíjením pro velkou část uživatelů
to jste opravdu nevěděl ?
například
- pro pohodlné jízdy na delší vzdálenosti
- cenové hledisko
- přebytek tepla na vytápění auta
- bez starostí s nabíjením pro velkou část uživatelů
to jste opravdu nevěděl ?
@Othello ne ne, nic z toho by me nenapadlo.
Neprodrazi to nahodou?
Ale to budou muset jezdit tankovat!
Neprodrazi to nahodou?
Ale to budou muset jezdit tankovat!
@RiMa
ne neprodraží to. Minimálně u menších modelů jsou elektrické verze výrazně dražší než IEC, podobné je to i u mnohých užitkových verzí.
Tankování není problém, síť je hustá a tankování velice rychlé
Ale klidně se ptejte dál, dozvíte se tady spoustu pro vás zřejmě nových informací.
ne neprodraží to. Minimálně u menších modelů jsou elektrické verze výrazně dražší než IEC, podobné je to i u mnohých užitkových verzí.
Tankování není problém, síť je hustá a tankování velice rychlé
Ale klidně se ptejte dál, dozvíte se tady spoustu pro vás zřejmě nových informací.
@Othello ja si vzpominam, jake to bylo se spalovakem. (Citroen C5, Mazda 6, VW Golf). Jen mi pripada nesmysl, pokud udelam auto, tam ted cpat jeste motor. Ten je tezky, musi se servisovat, vyhody nevidim vubec zadne. Pred cca pul rokem jsem se rozhodoval kdyz jsem musel vratit Golfa co dal. A mel na seznamu dve auta. Mazda CX60 a Tesla model 3. Jsem strasne rad, ze jsem vybral Teslu. Ten co mi tehdy radil v EV jezdil uz mnoho let a rikal, je to nesmysl, hybrid nema zadnou vyhodu. Po 13500km musim rict, ze jsem vic a vic nadseny z EV a ten motor by to jen kazil. Na verejne nabijecce jsem byl zatim 4x.
Opel Ampera revival. Osobně by se mi líbilo, kdyby tu elektřinu vyráběl dvanáctiválec. Nebylo by to úžasný? A byl by vzadu uprostřed, jako u Ferrari. A v případě nutnosti by otáčel předními koly. Protože tak to nikdo nemá😊
"Jenže dle prvních informací BYD trochu boří zavedená pravidla, když tvrdí, že v případě potřeby ve vybraných jízdních situacích lze čtyřválec připojit přímo k pohonu zadní nápravy. "
jenže když se člověk podívá na to video, tak je to holý nesmysl, protože z toho boxeru není vyvedený žádný kardan k zadní nápravě a nemá ani žádný výstup v předu, kromě pohonu generátorů, takže motor zde slouží pouze jako generátor elektrické energie a z videa je patrné, že to " připojení pohonu zadní nápravy" je jen poslaná elektřina, která proudí z generátoru přímo k zadnímu elektromotoru (bez baterie)
jenže když se člověk podívá na to video, tak je to holý nesmysl, protože z toho boxeru není vyvedený žádný kardan k zadní nápravě a nemá ani žádný výstup v předu, kromě pohonu generátorů, takže motor zde slouží pouze jako generátor elektrické energie a z videa je patrné, že to " připojení pohonu zadní nápravy" je jen poslaná elektřina, která proudí z generátoru přímo k zadnímu elektromotoru (bez baterie)
... a já myslel, jak jsou technologicky napřed v EV a jak nám to sem protlačej a jak všichni zahodíme spalováky. Hm ...
tyhle zavedené pravidla už dávno zbořil Nissan nebo Opel