Testy
@rohYpnol
úplnej sen korporátu v oktávkách! Což nic nemění na tom, že je to MLB s DSG, který nezatáčí..
Tak ok, dočetl jsem to, takže krom toho že to kvůli těžkýmu motoru nezatáčí, ještě to má mizerně naladěný natáčení zadní nápravy. Aspoň, že to podrží pravý quattro s torsenem a sportovním zadním difem😁D
Tvl to je úplnej sen tadle kára😁
úplnej sen korporátu v oktávkách! Což nic nemění na tom, že je to MLB s DSG, který nezatáčí..
Tak ok, dočetl jsem to, takže krom toho že to kvůli těžkýmu motoru nezatáčí, ještě to má mizerně naladěný natáčení zadní nápravy. Aspoň, že to podrží pravý quattro s torsenem a sportovním zadním difem😁D
Tvl to je úplnej sen tadle kára😁
@kesumb
Takže opět kesumbíčkova bublina, co? Všichni to chválí právě za jízdní vlastnosti, není to MQB ale PPC, ale kesumbíček bude pořád plácat svoje storíčka 😁 Dobrý...
Takže opět kesumbíčkova bublina, co? Všichni to chválí právě za jízdní vlastnosti, není to MQB ale PPC, ale kesumbíček bude pořád plácat svoje storíčka 😁 Dobrý...
@Pepa_007 ty jsi truhlík. měl jsem auto, jelo 290 a využil jsem to jednou za dva roky. zrychlení jsem užíval každý den. když budu mít auto, které bude na stovce dejme tomu za 4-5 sekund, je mi buřt, když na dvou kilech skončí, pro 99,9999999999% případů mi to postačí. vlastně pro sto.
to už mi přijde jako lepší "argument" ten dojezd. hlavně dálniční.
to už mi přijde jako lepší "argument" ten dojezd. hlavně dálniční.
@Horký Hrom
Přesně tak. Nevím, o co se celou dobu v Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW, Audi snaží. Stačí vyrobit bateriový elektromobil. Dokonalost. Třeba jako Dacia Spring.
Přesně tak. Nevím, o co se celou dobu v Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW, Audi snaží. Stačí vyrobit bateriový elektromobil. Dokonalost. Třeba jako Dacia Spring.
Divná je ta maximální rychlost. 250. Většina BEV s mnohem vyšším výkonem než 270kw mají daleko a daleko nižší a to cca 180.
@Man Ký byl jsem u doktora u vás v Brně. A říkal, že je vse v pořádku a je samozřejmé ze jako zákazník pozaduji z nabízeného výkonu motoru i odpovídající performance. Takže pokud koupím 400HP BEV, tak tomu výkonu musí odpovídat jízdní parametry (zrychlení a top speed). Jinak kupuji půl rohlíku za plnou cenu. Pokud to ostatním nevadí, tak ok. Mně to ale hodně vadí.
tvl víš, že ani nevím, kdo nás na to navedl? jak jsme na to přišli, že ten budík nám řekne, kolik auto jede?😊