Videa
BEV stárnou stejně rychle jako elektronika.
Sledoval jsem známeho republikána Sandy Munroa jak rozebíral power management Tesly.
Po 2 letech měl power management baterek asi 3-4x menší velikost.
Tedy tak šílený pokrok byl pro mě šok.
Sledoval jsem známeho republikána Sandy Munroa jak rozebíral power management Tesly.
Po 2 letech měl power management baterek asi 3-4x menší velikost.
Tedy tak šílený pokrok byl pro mě šok.
Jiří Kamiš
Příspěvek podléhá schvalování.
PRE by se mělo hlavně zamyslet nad cenotvorbou. Protože pokud si mám vybrat jestli nabíjet draze pomalu, nebo draze rychle, zvolím raději tu rychlost. Takže aby měli využití na pomalých nabíječkách, musí udělat něco s cenou, nebo s dobou nabíjení.
Navíc jim teď vyroste velká cenová konkurence. Vypadá to, že se Tesla dohodla s vedením Globusu, takže u každého Globusu bude Supercharger. Při cenách, o kterých se PRE bude dlouho zdát, jako noční můry.
Navíc jim teď vyroste velká cenová konkurence. Vypadá to, že se Tesla dohodla s vedením Globusu, takže u každého Globusu bude Supercharger. Při cenách, o kterých se PRE bude dlouho zdát, jako noční můry.
Byli jsme v Pze na návštěvě. PRE ke každé druhé lampe dotáhlo kapacitu na nabíjení EV a k tomu optické vlákno pro řízení nabíjecích kapacit. Všechno je to dobře, až na to, že jim vykopani, natažení a zasypání trvalo měsíc...prý by se za to pracovní tempo nemuselo stydět ani OPBH.
Naprosto zbytečný rozhovor... 😞
@Arese
Naprosto zbytecny komentar.
Naprosto zbytecny komentar.
@ a takoví smrti tapetujou auto.cz do umdlení chytrýma poznámkama ty jsi to ty jsi to kdo to říká ten to je na toho to pasuje
arese máš na víc! vymysli něco vtipnýho?
arese máš na víc! vymysli něco vtipnýho?
tak jen doplním že to bylo myšleno pánem z PRE v nadsázce a týkalo se to pomalých nabíječek typu 50kW atd...
Já nabíjím v práci tak je mi to jedno, ale myslím že tyhle staré "šrotové" nabíječky mohou případně posloužit na maloměstech pro nabíjení večer a přes noc... určitě ještě nemusí letět do recyklace 😉