Videa
PRE by se mělo hlavně zamyslet nad cenotvorbou. Protože pokud si mám vybrat jestli nabíjet draze pomalu, nebo draze rychle, zvolím raději tu rychlost. Takže aby měli využití na pomalých nabíječkách, musí udělat něco s cenou, nebo s dobou nabíjení.
Navíc jim teď vyroste velká cenová konkurence. Vypadá to, že se Tesla dohodla s vedením Globusu, takže u každého Globusu bude Supercharger. Při cenách, o kterých se PRE bude dlouho zdát, jako noční můry.
Navíc jim teď vyroste velká cenová konkurence. Vypadá to, že se Tesla dohodla s vedením Globusu, takže u každého Globusu bude Supercharger. Při cenách, o kterých se PRE bude dlouho zdát, jako noční můry.
BEV stárnou stejně rychle jako elektronika.
Sledoval jsem známeho republikána Sandy Munroa jak rozebíral power management Tesly.
Po 2 letech měl power management baterek asi 3-4x menší velikost.
Tedy tak šílený pokrok byl pro mě šok.
Sledoval jsem známeho republikána Sandy Munroa jak rozebíral power management Tesly.
Po 2 letech měl power management baterek asi 3-4x menší velikost.
Tedy tak šílený pokrok byl pro mě šok.
@ a takoví smrti tapetujou auto.cz do umdlení chytrýma poznámkama ty jsi to ty jsi to kdo to říká ten to je na toho to pasuje
arese máš na víc! vymysli něco vtipnýho?
arese máš na víc! vymysli něco vtipnýho?
@eLzyx Noční můra asi těžko. Obecně PRE, ČEZ apod staví nabíječky pouze tehdy, když dostanou dotaci. Pak se to vyplatí. Jinak je to votrava. Testa bez Superchargerů skončí, PRE to bude jedno, protože až bude dotace a budou nějaké prachy, tak zatahají za nitky ve vládě a bude kšeft. A nebo to udělá ČEZ a nebo EON.
@Mr.Murphy DC nabíječky jsou od toho, aby nabíjely rychle. Přes noc stačí levný wallbox, které lze zřídit téměř okamžitě, protože se neřeší zatížení sítě, ani náročnější stání. Není třeba ani řešit jištění, rezervovaný příkon je nula nula nic. Malé města ve staré zásavbě rezervu ani nemají a nebo ji mají na důležitější projekty než tyhle nesmysly. Wallbox se dá nainstalovat na cokoliv. DC potřebuje pořádný kus betonu a zabere víc místa. Zároveň u DC nastupuje složitější PBŘ. A hlavně, wallboxy nevyžadují stavební povolení ani ohlášení, to DC nabíječky naopak povolení vyžadují. Pak tu máme dražší revize, servisní prohlídky, atd. S tímhle se nikdo babrat nebude. Než by prošly všemi kolečkami tak to bude dobré do šrotu. Jen všechny povolení s instalací může zabrat klidně 2 roky.
Byli jsme v Pze na návštěvě. PRE ke každé druhé lampe dotáhlo kapacitu na nabíjení EV a k tomu optické vlákno pro řízení nabíjecích kapacit. Všechno je to dobře, až na to, že jim vykopani, natažení a zasypání trvalo měsíc...prý by se za to pracovní tempo nemuselo stydět ani OPBH.
Něco (např. EV architektura MEB) byla šrotem už před pěti lety a pochopitelně je šrotem dodnes.
@Jenik3 A nakonec u té lampy parkuje ICE, EV se tam nedotře, takže jsou to celé úplně vyhozené peníze. 😊
@PowerHouse Tak jasně, i u spalováků to bylo podobné. Co bylo v roce 1900 hit, byl v roce 1905 šrot 😊.
tak jen doplním že to bylo myšleno pánem z PRE v nadsázce a týkalo se to pomalých nabíječek typu 50kW atd...
Já nabíjím v práci tak je mi to jedno, ale myslím že tyhle staré "šrotové" nabíječky mohou případně posloužit na maloměstech pro nabíjení večer a přes noc... určitě ještě nemusí letět do recyklace 😉