Videa
"Pan Tykůň z Unhoště tankuje do svého TSi Leona naftu HVO. Co Vás to napadlo, pane Tykůň?"
"Dělá to tak každý! Motor přede jako kočka😊 snížila se kouřivost, hlučnost i spotřeba. Že jsem na to nepřišel dřív! Můj tatík s tím topí v kotli na dřevo a snažíme se to vnutit i chlapům z jézetdé, abychom se vyspali, když jezdí teď v prosinci z pole s kukuřicí!!! Jediný problém je, že jim po naftě HVO stoupne výkon a máme problém je předjet😞"
"Dělá to tak každý! Motor přede jako kočka😊 snížila se kouřivost, hlučnost i spotřeba. Že jsem na to nepřišel dřív! Můj tatík s tím topí v kotli na dřevo a snažíme se to vnutit i chlapům z jézetdé, abychom se vyspali, když jezdí teď v prosinci z pole s kukuřicí!!! Jediný problém je, že jim po naftě HVO stoupne výkon a máme problém je předjet😞"
Takze navod jak projit emisni kontrolou pomoci triku a nasledne zas svinit vzduch rakovinou..
Martin Vaculík poradí, nejakú kravinu ako skoro vždy. Tento šašo na povrázku ma fakt nebaví. Hlási do sveta hocijakú blbinu, čo mu napíšu...
Vývoj prostě nejde zastavit. Rudolf Diesel jezdil na arašídový olej, pak vládla ropná nafta a v budoucnu se bude jezdit na obnovitelná paliva z odpadů nebo syntetizovaná ze vzdušného CO2, které budou méně obtěžovat hlukem, kouřem a nebudou zhoršovat klima planety.
Znova tu pises o HVO a ja se te znova ptam.
Kde vemes zdoje odpadu pro rozsireni vyroby HVO kdyz je jeho mnozstvi omezene?
Jak zajistis, aby se HVO nedělalo z palmového oleje a nenicil se prales?
tady jsou ty zdrcující rozdíly v emisích
tn.nova.cz/…rozdil-v-emisich
a já znovu zopakuju, co jsem už psal, dobrý nápad, kamiony a dodávky by to měly mít povinně, ale obávám se, že toho nikdy nebude dost...