Novinky
0
Samozrejme svoji extraligu! 😉
Přejít do diskuze
No, uvidime, jaky to XF nakonec bude a jestli bude dostatek obeziva. Tusim, ze cenovka bude odpovidajici autu a ceny jako ted u S-Typu se konat nebudou. A nez holomrdku, tak radsi konciciho S-Typa anebo trocha trapeni s velkym XJ 😉
Ja myslim, ze hybrid neublizi nikomu. A Lexu nejen neublizil, postavil ho na nohy a to poradne :yes:
Souhlasím :yes: Design X-Type i S-Type se velmi povedl, jen se ho nepodařilo dobře prodat 😢
😄 nechtěl jsem říct že by měli dělat i konkurenta 1er nebo B-Klasse. To by tady zatraceně chyběl zvracející smajlík. Ale jestli se XF bude pohybovat od nějakých dvou až do 4,2 litru, bude to jedině dobře :yes: Benzín, nafta, hybrid, k tomu moderní design a luxusní interiér - tím se Jag dostane v dnešní době tam, kam patří, do automobilové elity. Tobě samozřejmě přeju nějaký ten 3,5 nebo i něco většího 😉
jasne zadny anglicky auo nema konkurenci... to vime vsichni😊 maj svou auru jež nic nenahradi :yes: jen jsem chtel rict ze Lexu to neublizilo a jagu dela už i naftaky a dle me hybrid je mensi zlo než nafta (v chodu motoru) 😉
Jak rikas. Ale dulezity je to VEDLE. Jag neni a ani nemuze s portfoliem ,ktery ma a mit bude, byt orimym konkurentem D3. Konec koncu, kdo by se s nima taky chtel srovnavat, ze? >😒]
Pricinou soucasneho trapeni je predevsim neexistujici nebo velmi zalostny marketing. Jinak se s tim co pises da vcelku souhlasit.
Ale Lexus neni to s cim se Jag bude porovnavat 😉 Lex se muze prat s D3 a Jag si pojede svoji ligu :-!
mates odlozil kvuli XF nakup na auta az na pristi rok a protahnul si zaruku na stavajici micku, takze by ho nemeli moc *, nebo skoci do TDCi Mondea ve vybave holomrdka a bude po pyci 😉
Dneska jsou zákazníci tak rozmlsaní, že Jaguar se asi definitivně musí postavit vedle německé trojice. Kdyby se mezi základní motorizace probojovaly i přeplňované Fordovy motory (třeba 2,3 DISI z Mazdy nebo T5 od Volva) myslím, že by to bylo ještě lepší. Nehledě k tomu, že nějaký dvoulitr jako základní motorizace pomůže zvednout ceny vyšších specifikací.
Jaguar má za cíl stavět nejmodernější auta na světě, takže tohle je logický krok. Bohužel není tolik skalních fandů, aby se Jag mohl uživit jen tím, co umí nejlépe - stavěním 5m dlouhých, elegantních limuzín s V8 motorem. Pokud má tahle značka uspět, musí být ve všem srovnatelná nebo lepší než němečtí a japonští konkurenti. Při dnešní konkurenci záleží na všech detailech a nedotaženosti jako nevkusná plastová konzole se zbytečně stávají terčem útoku novinářů a snižují jinak skvělý dojem z těchto aut. Mnohokrát jsem se setkal s tvrzením, že příčinou současné tíživé situace Jagu je konzervativní design. S tím osobně nesouhlasím, příčinou je podle mě spíš nedotaženost a ve srovnání třeba s BMW i podinvestovanost, která se projevuje zejména v nabídce nových motorů. Moc Jaguaru přeju úspěch a doufám, že nynější obrat a sázka na moderní design přinese ovoce.
No, jestli bude alternativa v benzínu, tak prosim... ono je to včil stejně jedno, protože dřív nebo později by s něčím takovým kvůli tlaku trhu přijít museli.