Videa
vecernicek2
0
Tak bodejť by nevítězil, když je to jediný redaktor, který svou práci zvládá. Ostatní velká bída.
Jo, Vaculík je super jako moto novinář, jen člověk nesmí číst jeho facebook, pro něj je totiž každý proruský dezolát... Mám nejraději Filipa Garaja z motoring TA3
@Allo
Jo, Slováci umějí a mají mnohem lepší tvorbu. Motoring má dokonce novou a celkem sympatickou slečnu readaktorku... Jen Chvála se nenávratně zkazil a nestojí za nic. Jinak Garaj, Karpat, Martin z Martina... beru i Čabáka, všechno vydařená tvorba.
Jen u nás se nedaří... asi to čeká na mě 😁
Jo, Slováci umějí a mají mnohem lepší tvorbu. Motoring má dokonce novou a celkem sympatickou slečnu readaktorku... Jen Chvála se nenávratně zkazil a nestojí za nic. Jinak Garaj, Karpat, Martin z Martina... beru i Čabáka, všechno vydařená tvorba.
Jen u nás se nedaří... asi to čeká na mě 😁
On tady točil videa i někdo jiný? 😄
BTW, rohYpnol měl pravdu, když tady redakci ACZ už asi před dvěma možná i více lety psal že budoucnost je ve videích a ne v psaných článcích... 😄
BTW, rohYpnol měl pravdu, když tady redakci ACZ už asi před dvěma možná i více lety psal že budoucnost je ve videích a ne v psaných článcích... 😄
@rohYpnol Mám raději psané články. Dokážu je přečíst daleko rychleji než přehrávat video a větší rychlost přehrávání mi úplně nevyhovuje (1,5x moc nepomůže a 2x už hodně deformuje zvuk). Statické fotky mi pro představu jak auto vypadá zvenku i zevnitř bohatě stačí a když už o nějakém reálně uvažuji, je stejně nejlepší si to osahat sám.
Nejsledovanějším videem roku je reportáž o alternativním ekologickém palivu HVO? Příznivci totální elektromobility opět nebudou mít dobré spaní a zažívání.
@Tycoon
Dobrý večer, pseudo Tycoone,
dovoluji si nabídnout ideální video na závěr roku na téma „Co Martin Vaculík vzkazuje výrobcům aut a jak nahlíží na elektromobily a ekologii dopravy“: youtube.com/watch…
Děkovat netřeba.
P.S. A příznivcům paliva HVO přeji šťastné a kafilerně laděné zážitky - s lehkou vůní návratu toho, co už mělo zůstat v klidu.
Dobrý večer, pseudo Tycoone,
dovoluji si nabídnout ideální video na závěr roku na téma „Co Martin Vaculík vzkazuje výrobcům aut a jak nahlíží na elektromobily a ekologii dopravy“: youtube.com/watch…
Děkovat netřeba.
P.S. A příznivcům paliva HVO přeji šťastné a kafilerně laděné zážitky - s lehkou vůní návratu toho, co už mělo zůstat v klidu.