Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Nejsledovanější videa roku 2025: Martin Vaculík vítězí na celé čáře

10 komentářů

vecernicek2
Tak bodejť by nevítězil, když je to jediný redaktor, který svou práci zvládá. Ostatní velká bída.
Allo
Jo, Vaculík je super jako moto novinář, jen člověk nesmí číst jeho facebook, pro něj je totiž každý proruský dezolát... Mám nejraději Filipa Garaja z motoring TA3
rohYpnol
@Allo

Jo, Slováci umějí a mají mnohem lepší tvorbu. Motoring má dokonce novou a celkem sympatickou slečnu readaktorku... Jen Chvála se nenávratně zkazil a nestojí za nic. Jinak Garaj, Karpat, Martin z Martina... beru i Čabáka, všechno vydařená tvorba.

Jen u nás se nedaří... asi to čeká na mě 😁
Man Ký
@rohYpnol to bys nesměl bejt posranej až za ušima boženko zichová.
rohYpnol
On tady točil videa i někdo jiný? 😄

BTW, rohYpnol měl pravdu, když tady redakci ACZ už asi před dvěma možná i více lety psal že budoucnost je ve videích a ne v psaných článcích... 😄
Rosta Jež
@rohYpnol Mám raději psané články. Dokážu je přečíst daleko rychleji než přehrávat video a větší rychlost přehrávání mi úplně nevyhovuje (1,5x moc nepomůže a 2x už hodně deformuje zvuk). Statické fotky mi pro představu jak auto vypadá zvenku i zevnitř bohatě stačí a když už o nějakém reálně uvažuji, je stejně nejlepší si to osahat sám.
Man Ký
@Rosta Jež stejně jako většina dalších. na video musím mít náladu, na článek ne...
Tycoon
Nejsledovanějším videem roku je reportáž o alternativním ekologickém palivu HVO? Příznivci totální elektromobility opět nebudou mít dobré spaní a zažívání.
Horký Rom
@Tycoon
Dobrý večer, pseudo Tycoone,
dovoluji si nabídnout ideální video na závěr roku na téma „Co Martin Vaculík vzkazuje výrobcům aut a jak nahlíží na elektromobily a ekologii dopravy“: youtube.com/watch

Děkovat netřeba.

P.S. A příznivcům paliva HVO přeji šťastné a kafilerně laděné zážitky - s lehkou vůní návratu toho, co už mělo zůstat v klidu.
Man Ký
@Tycoon jojo už nespím a ani ten 18letej Macallan už mi nechutná😊