Bezpečnost
Jon Bon Novy
Nepotřebujeme, bohužel se tu najde dost kolenovrtů, kteří tyto šroty kupují
Nepotřebujeme, bohužel se tu najde dost kolenovrtů, kteří tyto šroty kupují
Asi dobrá odpověď na to, jestli si koupit nebo nekoupit Čínské auto 😉
@ericn
Je Leapmotor vyrobený v Zaragoze čínsky nebo není?
Je Dacia Spring vyrobená v Číně evropská nebo není?
To je odpověď.
Je Leapmotor vyrobený v Zaragoze čínsky nebo není?
Je Dacia Spring vyrobená v Číně evropská nebo není?
To je odpověď.
radsi trefim nekoho v supu, kterej z auta vyleze po svejch, mozna trochu vykulenej, ale zaplatim jen pokutu a prijdu o body, nez nekoho v takovymhle srotu, kteryho odvezou funebraci a ja si pujdu natvrdo sednout
.
ale pro pojistovnu zdravotni i havarijni vyhodnejsi ten chinskej srot
.
ale pro pojistovnu zdravotni i havarijni vyhodnejsi ten chinskej srot
@topten
Jsi opravdu k smíchu. Tak například z historie
"Crashtest Škody Roomster: některým nemusí vystřelit airbag"
www.novinky.cz/…lit-airbag-30675
Blbý, co? To je ta tvje vysnívaní škodovka ... 😁 😁 😁
Jsi opravdu k smíchu. Tak například z historie
"Crashtest Škody Roomster: některým nemusí vystřelit airbag"
www.novinky.cz/…lit-airbag-30675
Blbý, co? To je ta tvje vysnívaní škodovka ... 😁 😁 😁
Jen zrádce a totální magor si může v Evropě koupit auto z komoušské Číny, resp. čínské značky. A když se s ním pak při nárazu utrhne sedačka, dobře mu tak! 😊
No kdyz odhledneme od nesmyslne politicke diskuse, ktera se strhne pokazde, kdyz se zmini cinske auto (nektere reakce mi pripominaji "autistic screeching" meme), tak se nedivim, ze se neco takoveho stalo. Nevim, jak trojka, ale i u vetsiho ZS je sedacka upevnena k podlaze jen ctyrmi ne prilis bytelnymi srouby. Predpokladam, ze u trojky to nebude o moc slavnejsi.
P.S. Svou nadávkou na mou osobu jsi jen potvrdil, že pro hlupáka je každý hloupý. 😊
tupelo
tupec, hlupák
Příkla😜 „Bože, ten chlap je strašné tupelo.”
bude se mazat také hloupý, hlupák, pitomec? jen se ptám, pro příště😊
...a pak že nejsou příznivci elektroaut agresivní a sprostí...
😅👍
Obdobné problémy měl historicky kdekdo ze zavedených výrobců. Je nesmysl dělat z komára velblouda. Podstatné je, aby došlo k nápravě.
Naopak mnozí výrobci na to dříve reagovali liknavě...
www.euroncap.com/…sults/mg/3/55586
Tak jde kuwa drát teda je ten fatální problém???
EDIT. Moje chyba, na stránkách EURO NCAP mají ty nákresy více stran a na jedné je skutečně vyšší riziko poškození pravého stehna.
Na to ale asi nikdo nezemře.
Nicméně v článku dokumentace chybí.
Mě se líbí jen Zeekr 001 a nic jinýho. Ani oni neměli zpočátku vše zalité sluncem, ale sleduju ten progres a dnes už bych se nebál si to koupit, kdyby se to vozilo oficiálně a nebyly na tom nehorázné cla a marže. A byly by to aktuální modely a ne 5 let starý věci. Já si zatím vystačím se svým pekáčem, který se ve světle inovací stává rok od roku větším pokladem.