Novinky
Samuel Zámožný
10
@Jon Bon Novy měli jsme tu zasekávání plynového pedálu a samovolně vybuchující airbagy. U některých aut docházelo k samovznícení elektroinstalace. A to bylo u renomovaných značek. Tohle tak vážné není.
Přejít do diskuze
@ryccardo Keď dokážu sprasiť takú "marginálnu" vec, ako na tom môžu byť niektoré iné časti čínskych áut...? Sedačky podliehajú homologizácii, je to zásadný bezpečnostný prvok.
@ryccardo jeden ty, druhej rohypnol, když s tím něco bude, tak to na technický podmázneš😊 nic, s čím by auto nemohlo do provozu😊
@ryccardo nechápu to, že někdo kdo mě tady kádruje z toho, že mi benzín nevoní a že nejsem pravý nadšený řidič, obhajuje čínské mrtky😊
@JGucci To nie sú kolenovrti, to sú chamtivci. Zase také lacné tie čínske autá nie sú, máloktoré stojí pod 20 tisíc, väčšinou, 23, 25, 30 a viac, akurát ľudia sú nenažraní a chcú za tie peniaze div že nie prémiovú výbavu...
@Arese sám to napíšeš tak, aby to systém neblokoval... a mě se ptáš...proč jsem to asi udělal... panejo poposedni
@Arese jistě, že by to mělo být s D, ale on ten primitiv neumí ani pravopis. Nicméně to velkoryse přehlídnu. Není to podstatné 😉
@Man Ký Pokud máš tento názor, doporučuji ti doučování ČJ.
P.S. Svou nadávkou na mou osobu jsi jen potvrdil, že pro hlupáka je každý hloupý. 😊
P.S. Svou nadávkou na mou osobu jsi jen potvrdil, že pro hlupáka je každý hloupý. 😊
@rohYpnol ano to lze jednoduše opravit a chybu odstranit. Narozdíl od takových fatálních průserů jako jsou například konstrukční vady motorů 1,2 Tce, který se dožily v lepším případě 100 tis km než chcíply a majiteli tak zůstal v ruce jen nepoužitelný šrot, který mohl vyhodit.
@Man Ký já nic neobhajuju. Jen nedělám z komára velblouda, když o nic nejde a problém se dá jednoduše a rychle odstranit, když se na něj přišlo. Dívám se na to nezaujatě a ojektivně. Sám si Čínský auto rozhodně koupit nehodlám. Jen to tady nebudu jak největší primitiv hejtit.
@Man Ký Němělo by být v tom tvém posledním slově spíš "d"? Je to přece odvozeno od slova mrd.t, ne?
Jen zrádce a totální magor si může v Evropě koupit auto z komoušské Číny, resp. čínské značky. A když se s ním pak při nárazu utrhne sedačka, dobře mu tak! 😊
@rohYpnol musím toptena omluvit, vážně není objektivní, nesnáší ty čínské šmejdy stejně jako já a každý slušný člověk😊
@topten
Jsi opravdu k smíchu. Tak například z historie
"Crashtest Škody Roomster: některým nemusí vystřelit airbag"
www.novinky.cz/…lit-airbag-30675
Blbý, co? To je ta tvje vysnívaní škodovka ... 😁 😁 😁
Jsi opravdu k smíchu. Tak například z historie
"Crashtest Škody Roomster: některým nemusí vystřelit airbag"
www.novinky.cz/…lit-airbag-30675
Blbý, co? To je ta tvje vysnívaní škodovka ... 😁 😁 😁
radsi trefim nekoho v supu, kterej z auta vyleze po svejch, mozna trochu vykulenej, ale zaplatim jen pokutu a prijdu o body, nez nekoho v takovymhle srotu, kteryho odvezou funebraci a ja si pujdu natvrdo sednout
.
ale pro pojistovnu zdravotni i havarijni vyhodnejsi ten chinskej srot
.
ale pro pojistovnu zdravotni i havarijni vyhodnejsi ten chinskej srot
@Man Ký chápu, že porozumění psanému textu ti jde špatně, ale já psal o tom, že není problém závadu po určení příčiny odstranit a uchycení sedačky předělat a vyměnit i na již jezdících autech, což se předpokládám stane. O tom, že by s tím auto nemohlo do provozu, když už se navíc prodává, jsem nic nepsal. Jistě, že s tím může do provozu. A nevím proč do toho taháš STK?
@ericn
Je Leapmotor vyrobený v Zaragoze čínsky nebo není?
Je Dacia Spring vyrobená v Číně evropská nebo není?
To je odpověď.
Je Leapmotor vyrobený v Zaragoze čínsky nebo není?
Je Dacia Spring vyrobená v Číně evropská nebo není?
To je odpověď.
@ericn
Obdobné problémy měl historicky kdekdo ze zavedených výrobců. Je nesmysl dělat z komára velblouda. Podstatné je, aby došlo k nápravě.
Naopak mnozí výrobci na to dříve reagovali liknavě...
Obdobné problémy měl historicky kdekdo ze zavedených výrobců. Je nesmysl dělat z komára velblouda. Podstatné je, aby došlo k nápravě.
Naopak mnozí výrobci na to dříve reagovali liknavě...
@Samuel Zámožný přesně tak. Navíc to lze rychle a jednoduše opravit v rámci záručních servisních prohlídek, když se na to přišlo.
@traveldrive to jistě, ale pokud vědí v čem je problém a kde to povolilo, tak je otázka pár týdnů to vyřešit, přepracovat a v rámci záruky na už jezdících autech vyměnit. To se děje u aut běžně, že výrobce zjistí, že udělal někde botu a pak to v rámci pravidelných servisních kontrol vyměňuje. Nedělal bych z toho vědu.
@Jon Bon Novy Nepotrebujeme. Na druhej strane je smutné, že veľké koncerny ako VW či Stellantis v B segmente nedokážu ani v roku 2026 ponúknuť full-hybrid a už vôbec nie za takú cenu.