Novinky
@Audi kde se rodí takoví hlupáci, co nevědí, co je počasí a co je klima? nevím, ale poznávací znamení je, že to nedotáhli ani k maturitě😊
@ericn Nebo vsechny, kterym neni jedno, v jakem prostredi budou nebo jejich deti zit za par desitek let?
@traveldrive Znas takovou tu situaci, kdy se dite patami posunuje po zadku nahore na klouzacce (nebo na toboganu) k tomu mistu, kde uz se to samo rozjede?
Tak my se ted posouvame k tomu mistu, kde se to samo rozjede. Hraje se jen o to, jestli to posouvani po zadku dal a dal dokazeme jeste zastavit vcas, nebo uz ne.
Takhle jednoduche to je.
Tak my se ted posouvame k tomu mistu, kde se to samo rozjede. Hraje se jen o to, jestli to posouvani po zadku dal a dal dokazeme jeste zastavit vcas, nebo uz ne.
Takhle jednoduche to je.
Toyota byla jasná. 👍👍👍
Zeptám se, bude to stačit? Už jsme zastavili změnu klimatu? Nebo ještě ne? Co bude následovat? Pujdeme s co2 az na nulu? Co člověk? Eliminujeme jej také?
Zeptám se, bude to stačit? Už jsme zastavili změnu klimatu? Nebo ještě ne? Co bude následovat? Pujdeme s co2 az na nulu? Co člověk? Eliminujeme jej také?
@3_diamanty A to jako proč? Měl jsem Několik benzínů bez turba, potom 3x turbodiesel, potom 2x turbobenzín a pak zase 2x turbodiesel a nevidím v tom žádný problém. Jezdí a žije se s tím úplně normálně.
@3_diamanty
My nic, většinu dieselů jsou Škodovky, co jdou přes leasingovky do firemních flotil. Škodovka je v tom podporuje tím, že v ČR zvýhodňuje cenu dieselů. Např. v Německu se za 2.0 TDI u Superbu oproti 2.0 TSI připlácí 1300 Eur, na Slovensku se připlácí 300 Eur, ale v ČR je naopak 2.0 TDI o 80 tisíc Kč levnější.
My nic, většinu dieselů jsou Škodovky, co jdou přes leasingovky do firemních flotil. Škodovka je v tom podporuje tím, že v ČR zvýhodňuje cenu dieselů. Např. v Německu se za 2.0 TDI u Superbu oproti 2.0 TSI připlácí 1300 Eur, na Slovensku se připlácí 300 Eur, ale v ČR je naopak 2.0 TDI o 80 tisíc Kč levnější.
@Hendly ,ekofasisto,kde je to globalne oteplovanie co si mi nasluboval?Zas ma mrznut cely buduci tyzden.
Já jsem minulý rok jezdil jak čuně, takže se mi zvýšily reálné emise CO2 (dle spotřebovaného paliva) z dosavadních 119 g/km na 124 g/km. Ale jak se dívám, je to stále méně než jsou tabulkové údaje pro průměrné nové auto. Takže můžu mít čisté svědomí.
Jinak hlavní problém těchto statistik je, že spoléhají na tabulkové údaje, od kterých se realita může lišit, zejména u plug-in hybridů, a že neberou v potaz uhlíkovou stopu paliv a elektřiny.
Jinak hlavní problém těchto statistik je, že spoléhají na tabulkové údaje, od kterých se realita může lišit, zejména u plug-in hybridů, a že neberou v potaz uhlíkovou stopu paliv a elektřiny.
Co na tych dizloch bratia nasi stale este vidite? Ani zadarmo by som dizlak nikdy nechcel ( bez ohladu na km ) .. aj drviva vacsina ludi co poznam ... to uz potom radsej aj nejaku tu elektriku ...
Moje lokalni emise co2 jsou nula.
Prepoctene pres fuel ekvivalent asi 50g/km.
Kdo z vas to ma?
😀
Pro uplnost vyroba meho auta byla asi 10t co2.
Kdyz to rozpoctu jen na to, co mam najeto, tak mam globalni emise asi 110g co2 vcetne emisi pro vyrobu energie, vcetne vyroby auta (BEV).
Prepoctene pres fuel ekvivalent asi 50g/km.
Kdo z vas to ma?
😀
Pro uplnost vyroba meho auta byla asi 10t co2.
Kdyz to rozpoctu jen na to, co mam najeto, tak mam globalni emise asi 110g co2 vcetne emisi pro vyrobu energie, vcetne vyroby auta (BEV).
Znova ten nesmysl o cloveku co produkuje CO2. Pripadas si jako vyrobnik uhliku?
Krasne to ukazuje jak kritici Greendealu atd neznaji absolutní zaklad.
PS: desive je ze ten samy nesmysl siril i Turek, ten Turek co ted bude za CR Greendeal resit…
Ostuda