Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Trend je znepokojující. Podíl čínských aut v EU prudce roste

11 komentářů

Fernando Martínez
Hm, zajímavé… Každopádně se tady na Auto.cz ještě před nedávnem objevovaly od stejného autora úplně jiné informace.

www.auto.cz/…ope-klesa-156296
rohYpnol
@Fernando Martínez
No, jen jestli to není tím, že někdo nechápe rozdíl mezi pojmem "auto" a "elektromobil".
Fernando Martínez
@rohYpnol
Skvělé, můžeme třídit pojmy. Čísla ale mluví jasně sama za sebe.
rohYpnol
Když jsem před tím varoval a upozorňoval, tak se mi tu mnozí v diskusích vysmívali...
vecernicek2
Však je tady furt propagujete..
rohYpnol
@vecernicek2
Kde je podle tebe hranice mezi "informovat" a "propagovat"?? Já tady ze strany redakce vidím snahu informovat.

Naopak se lze pozastavit nad formulací "znepokojující trend". Tím redakce dokonce spíše naznačuje pravý opak než PROPAGOVAT, protože ten růst staví do negativního vnímání.

Kdyby redakce propagovala, tak asi napíše spíše něco v duchu "čínské automobilky konečně mají trend růstu".
Helle
Pro Boha, proč se někdo tomuto faktu diví. Ať dělají ostatní automobilky auta stejně kvalitní a za stejnou a nebo nižší cenu a Čína si ani neškrtne. K tomu samozřejmě nedojde, protože Čína světu ne jen v automobilech rychle utíká.
adamzprahy
@Helle Čína boduje jen cenou, protože tamní podmínky jsou ohnuté a státem dotované. U nás se výrobcům hází jen klacky pod nohy. Zrušme regulace na místní průmysl a trh práce a Čína v dohledné době nemá šanci ani cenou.
Marcel_Ovsak
Příspěvek podléhá schvalování.
PETR KUBIŠ
Příspěvek podléhá schvalování.
Miroslav Melichar
Notebook na stole je léta Made in China, mobil v kapse Made in China, nikdo léta nic neřeší, tak auto Made in China z tohoto pohledu nevypadá nelogicky…