Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeoty 405 a 206 jako tahouni prodejů? Na jednom trhu současná realita

26 komentářů

Stejsn
Plaec nahoru za článek o zajímavých autech.
JirkaII
Tak konečně v tom Íránu máme jasno.
rohYpnol
Smutnou realitou je, že to jsou nejlepší auta v dnešním výrobním programu Peugeotu.
Horký Rom
@rohYpnol
Přesně tak, 100%. Stejně pevná konstanta jako tvůj Passat B5 2.0 TDI Highline - etalon pravdy, konec debaty, téma uzavřeno 👍
tipcars.com/forum/?…
Radovan Pastucha
@Horký Rom
hamuno, odkaz nefunguje..a inak, ako tvoj etalon, apostol napravo od dveri, stale sa ligoce v lucoch zapadajuceho slnka? 👍
rohYpnol
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Horký Rom
Radovan Pastucha
Horký Rom
vencelín
Horký Rom
Velké díky za úklid!
Jsem opravdu nadšený, že hypnol a jeho stucha, jak už to bývá, vycházejí vždy „čistí jako lilie“.
Úplný mistrovský kousek!
Bravo ❤️
Man Ký
Horký Rom
@Man Ký
Celá tato situace je samozřejmě neuvěřitelně komická, a já se opravdu nemohu dočkat tvého nového románu s naprosto fantastickým váškoidním plastelínovým superhrdinou u svého oblíbeného knihkupce.
A dokonce se domnívám, že ti roboti, kteří se v diskusích chovají jako opravdoví čistopýři, mají možná i své vlastní nicky 😇

P.S. Mezitím v hlavě vynašuji absurdní tragikomédii se šťastným lůzrem, jehož psí přezdívka je Warez, nebo spíše Wařízek. Protože původní projekt Jákuň už není aktuální, je teď v zooarchivu Khruangbin.
vencelín
Z osobni zkusenosti musim rici ze te iranske 405 to stale neskutecne sekne. Vzhledove to auto ma stale smrnc.
Uprimne receno, kdyby byla v Evrope v nabidce stale trebas 406 Break se solidnim motorem, automatickou klimou, esp a tempomatem za rozumne penize tak by to byla dle mne velmi solidni nabidka.
Man Ký
topten
P206 jsem pred 20+ lety koupil jedny moji bejvalce a uz tehdy mi to auto pripadalo dost nejezditelny, narozdil od ni.
ta jezditelna byla 😊
.
fakt nechapu ody na tenhle srot, v dnesni dobe naprosto mimo
Man Ký
@topten stačí tyhle modlitbičky odříkat a najednou máš před panelákem S-klasse😊
topten
@Man Ký
jen aby v tom nechybela kuze, jak to tady jednomu mudrcoj s 20 letym pasatem 2.0tdi vadilo u nejakyho testu, ze prej kuze neni v zakladu, a tak se na to bude dal koukat na monitoru jak na svatej obrazek a mozna za dalsich 20 roku si to koupi jako lehce ojety.
a prvni co udela, tak zajede k calounikoj, aby mu to dal do kuze 😂🤣😂
Man Ký
@topten jen opatrně s tím pokleslým humorem, za chvilku už budeš v hledáčku obhájce utlačovaných, pana Radovana...
Stejsn
@topten Měl jsem 206 v top verzi Roland Garros s prosklenou střechou, automatickou klimou a v kůži. To auto bylo hezoučký. Ale to je asi tak všechno.
wakantanka
Niekedy pred pár rokmi som čítal (možno aj tu), že ten dnešný P405/Pars má s pôvodným Peugeotom spoločného už len veľmi málo. V podstate len niektoré diely karosérie, pretože sankcie a teda karosériu montujú na podvozok niečoho archaického, rovnako tak motory a prevodovky používajú z vlastnej produkcie ktorá nemá nič s francúzskou licenciou. Nevyjadril by sa autor či niekto viac znalý bližšie?
vencelín
@wakantanka
Připojuji se k výzvě, mohl by to být zajímavý námět.
Myslím, že použité technika je vyrobena v Iránu, avšak na základě dokumentace od Lvíčete.
V Iránu je krom v článku zmíněných Lvíčat i dost užitkových vozidel západních značek, tak tam to bude asi podobné. Nevím, zda se sankce vztahují i na vozidla západních značek vyrobenaá například v Turecku.
Dokomi
@wakantanka Podle mě si to pletete s modelem Peugeot Roa, což byla opravdu jen karosérie 405 hozená na podvozek Hillmanu Hunter. Je to ostatně zmíněno i ve článku, stejně vzniknul i pickup Arisun. Míra lokalizace je v Íránu vzhledem k sankcím téměř 100 %, ale motory i převodovky jsou u IKCO původem od Peugeotu. U těch modernějších tvrdí, že jde o vlastní vývoj, opět je to ale jen evoluce starší zahraniční techniky.
wakantanka
@Dokomi O.k., vďaka, zrejme som to teda poplietol.
Arese
Je opravdu smutné, že dnes již prastará 405ka i 206 jsou mnohem elegantnější vozy a mají lepší ergonomií, než v současnosti nabízené Peugeoty. O nabídce motorizací nemluvě!
vecernicek2
Škoda, že nedělají třeba piano nebo W124.