Novinky
ericn
1
Žádná škoda, kdo by je chtěl? 😉🤔
del42sa
0
@ericn třeba Lenka Čížková 😉
ericn
0
@del42sa jj a ještě tu nemáme oslavnou ódu na EV od Pugu od heboučkého h/roma 🤣🤣🤣
Posledne auto sveta ktore by som dnes chcel by bol pe.. ehm elektricky pezot...
@3_diamanty Říká člověk, který s ním nejel ani metr....
@sachs800 To celkom suhlasim, aj ked som s tym nikdy nesiel, tak to musi byt riadny odpad. Uz len ten predny nahon, nezvladnuty predohrev baterky a este aj nech vyrobou sa pochvalia, ze nie kazdy clanok sa vydari 😄 Ktovie, co to bude s tymi autami robit z dlhodobejsieho hladiska. Este tu bol nedavno clanok, ze tie auta pouzivaju na olympiade - ze sa nehanbia 😄
Nějak se nám nedaří budovat ten eurosocialstický sen... 😁
Ano, takto to vypadá, když zelenorudá eurobruselská ideologie zasahuje do průmyslu...
Ano, takto to vypadá, když zelenorudá eurobruselská ideologie zasahuje do průmyslu...
vloni sem kupoval cirkularku a v manualu sem se s podivem docet, ze delaj i verzi s benzinovym motorem.
a protoze nikoho siroko daleko s benzinovou cirkularkou neznam, tak sem zagooglil a fakt ji nabizej - o 10k draz.
.
za par let to bude podobny s autama, kdy se budeme divit, ze delaj auta i v benzinu, sice o tretinu drazsi jako ta cirkularka, ale nekteri podivini co dnes jezdi ve 20 letejch pasatech 2.0tdi budou skudlit korunku ke korunce, aby si na nejakej dvacetiletej benzinovej vrak naskudlili a pripadali si vyjimecni
.
jo, vlastne si vzpomninam, benzinovou cirkularkou rezal pred pulstoletim deda komarek na samote u lesa, a byl to teda fakt narez ...
.
ja teda zustavam u ty elektricky, ktera se da pripojit k EV i s obycejnym V2L - to kdybych nahodou rezal nekde mimo civilizaci
a protoze nikoho siroko daleko s benzinovou cirkularkou neznam, tak sem zagooglil a fakt ji nabizej - o 10k draz.
.
za par let to bude podobny s autama, kdy se budeme divit, ze delaj auta i v benzinu, sice o tretinu drazsi jako ta cirkularka, ale nekteri podivini co dnes jezdi ve 20 letejch pasatech 2.0tdi budou skudlit korunku ke korunce, aby si na nejakej dvacetiletej benzinovej vrak naskudlili a pripadali si vyjimecni
.
jo, vlastne si vzpomninam, benzinovou cirkularkou rezal pred pulstoletim deda komarek na samote u lesa, a byl to teda fakt narez ...
.
ja teda zustavam u ty elektricky, ktera se da pripojit k EV i s obycejnym V2L - to kdybych nahodou rezal nekde mimo civilizaci