Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Na nové elektrické peugeoty si počkáme. Stellantis čelí problémům ve výrobě

12 komentářů

sachs800
@3_diamanty Říká člověk, který s ním nejel ani metr....
Avantime
Ani sa mi nechce veriť, že by predávali viac ako tisíc elektromobilov mesačne. Nie je tá čakačka osem mesiacov len hypotetická situácia, že keby náhle vzrástol záujem? Ale popravde, všetci vieme, že na to momentálne nie je dôvod. A obávam sa, že elektromobily nie sú pre Stellantis zďaleka ten najväčší problém.
topten
vloni sem kupoval cirkularku a v manualu sem se s podivem docet, ze delaj i verzi s benzinovym motorem.
a protoze nikoho siroko daleko s benzinovou cirkularkou neznam, tak sem zagooglil a fakt ji nabizej - o 10k draz.
.
za par let to bude podobny s autama, kdy se budeme divit, ze delaj auta i v benzinu, sice o tretinu drazsi jako ta cirkularka, ale nekteri podivini co dnes jezdi ve 20 letejch pasatech 2.0tdi budou skudlit korunku ke korunce, aby si na nejakej dvacetiletej benzinovej vrak naskudlili a pripadali si vyjimecni
.
jo, vlastne si vzpomninam, benzinovou cirkularkou rezal pred pulstoletim deda komarek na samote u lesa, a byl to teda fakt narez ...
.
ja teda zustavam u ty elektricky, ktera se da pripojit k EV i s obycejnym V2L - to kdybych nahodou rezal nekde mimo civilizaci
3_diamanty
Posledne auto sveta ktore by som dnes chcel by bol pe.. ehm elektricky pezot...
ericn
Žádná škoda, kdo by je chtěl? 😉🤔
Pan Glosátor
@topten Za par let se budeme divit, ze na hrade sedel bolsevicky nok Pavel a nekteri podivini ho volili
xxc
@sachs800 To celkom suhlasim, aj ked som s tym nikdy nesiel, tak to musi byt riadny odpad. Uz len ten predny nahon, nezvladnuty predohrev baterky a este aj nech vyrobou sa pochvalia, ze nie kazdy clanok sa vydari 😄 Ktovie, co to bude s tymi autami robit z dlhodobejsieho hladiska. Este tu bol nedavno clanok, ze tie auta pouzivaju na olympiade - ze sa nehanbia 😄
xxc
@topten ale vraj nove benzinove sekacky na travu nam chcu zakazat 😄
rohYpnol
@topten

Chápu že pro tebe je to složité pochopit. Ale cirkulárka stojí na jednom místě. Auto obvykle jezdí 😁
ericn
@del42sa jj a ještě tu nemáme oslavnou ódu na EV od Pugu od heboučkého h/roma 🤣🤣🤣
del42sa
@ericn třeba Lenka Čížková 😉
rohYpnol
Nějak se nám nedaří budovat ten eurosocialstický sen... 😁

Ano, takto to vypadá, když zelenorudá eurobruselská ideologie zasahuje do průmyslu...