Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zaměstnanci Mazdy se postavili za wankel. Má ale vůbec budoucnost?

7 komentářů

KANKUNEN
S Mazdou to jde od 190 k 140.
_Teddy_
@Emel
No... to modelove portfolio teda nevidim az tak dobre. Co vlastne moze dnes Mazda ponuknut?
CX-5? Nepodareny facelift, blbe dotykove ovladanie, benzin 2.5L znizeny vykon na 140 koni
CX-6e, 6e? cinske kopie takisto s dotykovym ovladanim
CX60, CX80? nevelmi zladene hybridy s vysokou cenou (diesel s otaznou zivotnostou)
3? motor 2.5L prisrkteny na 140 koni, a diskutabilny X186
Este nieco? Jaj ano, MX-5. Auto "na hranie" a pre trosku inu cielovu skupinu, nez som ja...
Emel
@KANKUNEN pozice Mazdy je složitá... ale vzhledem k tomu se jí daří docela dobře a i modelové portfolio je celkem fajn, pokud ti nevadí SUV.
lamal
@3_diamanty
Zas si chytry, RX7 turbo to bolo fakt k nicomu 😁
lamal
@_Teddy_
Vypisal si sem akurat svoju dojmologiu.
Co je za problem s priskrtenym 2.5g ktory ma na brzde 160k ? Krutiaci moment 235 je v celom spektre, super motor. Ktory diesel nema otaznu zivotnost ? ...
praděda7
@3_diamanty Mazda má ruce svázány za zády bankou, která Mazdu kontroluje. A jak víme, banky jsou velmi opatrné a nerady se pouští do jakýchkoliv dobrodružství. Proto je Mazda tam kde je. Škoda. Měl jsem M3MPS gen I i gen II, obě super auta...👍
3_diamanty
Z toho kosackoveho wankela sa tam v tej mazde raz vsetci po.... a pritom je v klasickom osobaku k nicomu.... boli casy ked som tu pisal ze mazdu mam za jednu z najsikovnejsich automobiliek... posledne roky ale akoby v mazde uz ani nevedeli kde je sever... uvidime co bude so sucasnym portfoliom o 5 rokov ... predpokladam ze polovica modelov uz skonci.. a ta druha bude SUVeckova kopia baworakov za premiovu cenu .. ale hlavne ze budu mat dalsi novy wankel... tu staru dobru mazdu uz dnes v tejto znacke asi hladam marne