Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Toyota Highlander oficiálně: Spalovací motor mění za elektřinu. Je luxusní a vypadá skvěle

11 komentářů

Emel
Není to špatný. Není to ani skvělý. Co funguje na Priusu (nízký světla například), nefunguje už tak úplně na Highlanderu... ale jako celek dobrý.
Docela se mi líbí interiér... asi až na panel dveří.
Překvapuje mě FWD architektura.
ptr078
@Emel Chceli vytvorit efekt cybertruck, ale zadok je najhorsii, tam sa im to rozpadlo. Bude treba vidiet nazivo, na fotkach nic moc. Interier lepsi ako ravka. Som zvedavy ako tie hrany hodia na corollu
šofér
@ptr078 myslím, že žádný Cybertruck tvořit nechtěli. je to typický Američan, jen na baterky. Pro Amíky byl také od počátku určen.
Lucky85
@šofér asi to nahradi v USA len Higlinder a Grand Higlander ostane so spalovacimi motormi. Ten tam predava Toyota na desatisice kusov, tak ten to urcite nenahradi najbližšie roky
Ringhofer
@Emel Nechápu, proč je to tak moc podobné elektrickému Jeepu Wagoneeru S.... ale Jeep má povedenější přístrojovku.
WinDiesel
Neprodejné, píše se tady o trhu v USA, kde padají prodeje EV k 1%. To si snad Toyota dělá srandu anebo prostě dotáhla do hořkého konce něco co v zápalu elektrické blbosti začala před 5 let. kdy bylo "jasné" že už za pár let budou všude jezdit jen elektromobily 😄 😄 😄
ericn
@WinDiesel jj, jen elektrika je střelba mimo trč...
Miorolo
Co za slepého designera najali. Co Toyota předvádí s novými modely je strašné.
gizela.kulenova
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Barry Lyndon
Jsem zvědavý, jak se tyhle neprémiové Maxi EV (ala Peaq a spol) budou prodávat... A Americe je to v podstatě městské auto 😊, ale v Evropě...?
Man Ký
Starší se mi líbil víc, ale je to úplně jiná kategorie... takže respektuji