Novinky
Použiji slova / moudro autora a trošku to poupravím.
Problémem dnešní moderní doby je, že se auto už neřídí a nemusí se na to myslet, což je špatně.
Problémem dnešní moderní doby je, že se auto už neřídí a nemusí se na to myslet, což je špatně.
Tak zase opička perlí, no motory z tranzitu dávali později, No ocasek z Brna je nejchytřejší teoretik 😁
...a s křížkem po funuse přijde šefča a začne opravovat a napíše totéž, co jsem napsal😊
tupý lejno😊
tupý lejno😊
Tvl na to ze mě mas na hate listu a ještě primo nepíšu tobě mas přehled, takže opět si z huby děláš sráč, jsem tam nebo ne. A jsi i aktivní mas přehled, možná letos opička picka z Brna předběhne Rohypnola😁
vidím to v mobilu, a občas neodolám a udělám z tebe hlupáka, aby každý viděl, že se nezmůžeš na nic víc, než ukázat, že jsi hlupák...
a potom nějaké bezvýznamné nadávky😊
které jsou mi úplně z zadku, protože vím, že jsi pokakaný až za ušima a že tvoje odvaha končí s odpojením od internetu😊
a potom nějaké bezvýznamné nadávky😊
které jsou mi úplně z zadku, protože vím, že jsi pokakaný až za ušima a že tvoje odvaha končí s odpojením od internetu😊
😁Ty komediante z Brna co vidíš, když jsem na hate listu? Dále i kdybych nebyl já nepsal tobě, já dal příspěvek a ty během chvíle reaguješ.Co de ti zobrazí na mobilu????Jsi tu nalepenej od rána do rána. Prostě nová číča co si dělá z vlastní huby sráč. Miluji to jak si tě tu vodim. Vždy pohodím drobek a ty jak harava fena přiskočíš , tvé ego které je o ničem ti nedovolí neodpovědět nebo mě dat na hate list i když to společně se zápachem vypouštíš stále z úst. Tak zase příště číčo, neboj drobek pohodím a ty si pohoníš ego, pa
Dobrá fotka sefcojednicko😊
jenom mi zkus vysvětlit, jak můžou mít 3 lidi šest brad? to přece nejde😊
famílie kulatých hlav😊
jenom mi zkus vysvětlit, jak můžou mít 3 lidi šest brad? to přece nejde😊
famílie kulatých hlav😊
Dobrej pokus číčo z Brna ale žádné foto bohužel není. Takže dál prohlížej všechny diskuse a čekej až hodím drobek , protože zásadně nepíšu tobě ale vložím příspěvek do diskuse, takže žádné upozornění v telefonu nemáš 😁, no ale to nesedí nevypustil tu někdo smrad a cicovinu z úst v podobě ze jsem na HL. Teď už vážně pa opičko. Edit: ona tam ta podoba je , ten zmackanej ksicht jak opička mas už od porodu 😁
dík za potvrzení ovare. unikátní nick je unikátní😊 s tou kulatou hlavou je jasný, že se ve světě neztratíš, když bude nejhůř, necháš se zaměstnat jako bowlingová koule😊
Původní Defender měl motor z Tranzitu a jel 130. Grenadier má motory od BMW a převodovky od ZF. Torsen diferenciál. samá špičková technika, od původního Defenderu je to milion světelných let.
První Black edition edici měl Land Rover? To měla snad každá druhá značka😊
Off-road má vždycky výměnou za terénní vlastnosti horší vlastnosti na cestě.
Wrangler 2.0 T 1,749
Ineos Grenadier 3.0D 1,738
kde jsou ty vyšší statisíce?
Rubicon 2.0 T ceníková 1,949 !!!! akční 1,749 a samozřejmě přichází pro srovnání s Grenadierem v úvahu jenom Rubicon... Grenadier začíná na 1,938 pro užitkový a 2,178 pro nějaké ty civilní verze... ale srovnáváš auto šestiválec vs čtyřválec, kdybych to udělal u pětkového BMW, určitě bys neargumentoval tím, že už to není zase takový rozdíl😊
a šestiválcový diesel, který jak nerad uznávám, je pro tohle auto nejlepší volba /benzín je 15-30 litrů v terénu/ Wrangler vůbec nenabízí.
(ale můžeš koupit to šílený Bronco a než projezdíš milion za benzín, budeš mít velký vnoučata😊
a to jsem velký příznivce benzínu.
Každopádně původně jsem reagoval na @ptr078 že Grenadier má docela jiné využití než nový Defender, takže koexistence i při nějaké podobně stylizované výbavě má smysl. Ale cílovka je dost malá.
třílitrový dýzl od BMW je na tom autě to nejlepší, o tom může Land Cruiser /malej/ jenom snít. nevím, jaká je aktuální generace šestiválcových dýzlů u Land Roveru.
ale jen kvůli tomu se mi ten Grenadier líbí vlastně nejvíc.
deset nula v Česku, kdybych žil v Americe, tak bych to asi neřešil, ale v Česku provozovat něco, co žere 15 litrů benzínu a po městě 20 je celkem tryzna.
takže: Wrangler vs Grenadier jako daily auto, ne na blbnutí v terénu, ale na celkové použití - Grenadier, ideálně tedy model 26. a kdybych chtěl něco, s čím budu jezdit v blátě, to Bronco je neuvěřitelná nabídka.
celkově to moc nechápu, emisní pokuty a plnění emisí a Ford má na trhu V8 Mustang, Ranger Raptor s V6 turbo a Bronco s V6 turbo... a ceny jsou naprosto normální. spíš dumpingové...
jinak to co se prodávalo mimo Anglii působilo jako polská přestavba z RHD na LHD, vyosené pedály, nulové místo pro loket, kdo v tom jezdil, ten si zadělával na skoliózu😊