Najprv si postavi vlastne auto lebo sa mu nepaci smerovanie defendera a potom co to nikto nechce ponuka kadejake limitky kopirujuce defendera 😂
Man Ký
5
@ptr078 Která limitka Grenadieru kopíruje nový Defender? asi mi něco ušlo?
ptr078
0
@Man Ký Napr. Detour a black edition. Jazdne vlastnosti sa ladili tiez podla defendera, lebo na ceste to bol iba hrozny kostitras, drahsi ako defender. No nekup to. A predstav si, nikto to nekupuje.
Man Ký
4
@ptr078 původní Defender byl na rámu stejně jako třeba Land Cruiser. Taková auta se musí neustále korigovat na cestě, prostě nejedou rovně. každý, kdo někdy řídil LC to zná.
Původní Defender měl motor z Tranzitu a jel 130. Grenadier má motory od BMW a převodovky od ZF. Torsen diferenciál. samá špičková technika, od původního Defenderu je to milion světelných let.
První Black edition edici měl Land Rover? To měla snad každá druhá značka😊
Off-road má vždycky výměnou za terénní vlastnosti horší vlastnosti na cestě.
ptr078
1
@Man Ký Co bolo bolo, bavime sa o pritomnosti. Na ceste je defender ovela lepsim autom, v terene porovnatelnym a hlavne lacnejsim. O predajoch je zbytocne sa bavit.
Man Ký
4
@ptr078 dobře, máš právo na svůj názor, ale v čem to kopíruje Defendera? že se snažili mu dát lepší jízdní vlastnosti na silnici? to je asi přirozené😊
adamzprahy
1
@ptr078 na pracovní použití je Grenadier mnohem praktičtější než aktuální Defender a v terénu zvládne mnohem více. Jediná škoda že je tak drahý, tak neni moc lidí co do toho půjde. Já sice dva znám, ale uznávám že je to trochu výjimka v potřebách. Kdo to má spíš pro zábavu tak výhodnější volba je Wrangler Rubicon, těch u nás jezdí mnohem víc a popravdě důvody proč připlatit tolik za Grenadier se hledají těžko, takže Jeepů jezdí mnohem víc.
Man Ký
3
@adamzprahy vzhledem k tomu, že je aktuálně čtyřválec a plug-in hybrid, tak mi přijde šestiválec od BMW v dýzlu i benzínu o dost lepší...
adamzprahy
1
@Man Ký výkon je srovnatelný a B58 je samozřejmě skvělý (měl jsem ve dvou autech), ale ten R4 v Jeepu je naladěný dost v pohodě a co se týče dynamiky a schopností není o moc horší. Proto jsem psal že Jeep je "výhodnější" protože za příplatek vyšší stovky tisíc u Grenadieru nic moc navíc nezískáš. Je to spíš víc praktické a prostornější auto. Wrangler je prostě primárně styl.
Man Ký
3
@adamzprahy mhm, anebo nové Bronco se šestiválcem a +300 hp za 1,1😊
Wrangler 2.0 T 1,749
Ineos Grenadier 3.0D 1,738
kde jsou ty vyšší statisíce?
adamzprahy
0
@Man Ký kde to vidíš? Když otevřu skladovevozyjeep.cz nový Wrangler Rubicon cca 1.6M vč DPH, ineosgrenadier.dajbych4x4.cz/skladove-vozy/ skladové od cca 2.2M s DPH. Můj Wrangler Sahara stál před cca 4 lety cca 1.6M, známého Ineos nějak 2 roky zpátky asi 1.9M bez DPH takže asi 2.3M s DPH (což zhruba sedí k těm skladovkám na webu).
praptak
0
@Man Ký Původní Defender v benzínu určitě neměl motor z Transitu. 🙂
Bratranec Cohimbra
1
Podle AETRu se v EU leta letouci nepracuje. Plati narizeni EU 561. Howg
Jiří Kalabza
0
Použiji slova / moudro autora a trošku to poupravím.
Problémem dnešní moderní doby je, že se auto už neřídí a nemusí se na to myslet, což je špatně.
Man Ký
3
@Jiří Kalabza auta se řídí pořád stejně, rozdíl je v tom, že auto jede v přímém směru a samovolně mění stopu😊
Původní Defender měl motor z Tranzitu a jel 130. Grenadier má motory od BMW a převodovky od ZF. Torsen diferenciál. samá špičková technika, od původního Defenderu je to milion světelných let.
První Black edition edici měl Land Rover? To měla snad každá druhá značka😊
Off-road má vždycky výměnou za terénní vlastnosti horší vlastnosti na cestě.
Wrangler 2.0 T 1,749
Ineos Grenadier 3.0D 1,738
kde jsou ty vyšší statisíce?