Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Znáte Maextro S800? Čínský Maybach doma válcuje i německou konkurenci

12 komentářů

Man Ký
I tou dvoubarevností i designem to vypadá spíš na čínský Rolls-Royce.
traveldrive
Valcuje nemeckú konkurenciu. Prečo by nevalcoval? Číňania kupujú autá domácich značiek. Majú tam zázemie, výbava je bohatá, materiály možno aj prémiovejšie ako v tej nemeckej prémii, a ceny sú o dosť prívetivejšie.
Xprcek
Tak především hliník v interiéru je skutečně hliník. Ne stříbrně obarvený plast jako u nejmenované rozvrzané německé "prémie".
Ja Prvni 123
Ne.
A ani nechceme znat.

At si ho v Cine uziji...
traveldrive
@Ja Prvni 123 Prečo? Poznať ho môžeš. Vedome si zakrývajú oči a zužujú obzory iba hlupáci.
Ja Prvni 123
@traveldrive Tys fakt nepochopil, ze se branim te tupe masazi?

Denne oslavne clanky na cinske zgarby a soucasne clanky o evropskych autech, na kterych u kazdeho najdou a rozpitvaji aspon jeden nedostatek.

A ti slabsi duchem pak dochazeji k logickemu zaveru, jake je stesti ze ta nepovedena evropska produkce bude nahrazena skvosty z Ciny.

A to je presne ten nastroj, diky kteremu se muze blb jako je Macinka stat ministrem zahranici, nebo estebackej xindl premierem.
Je to proste nebezpecnej nastroj.
traveldrive
@Ja Prvni 123 Aká tupá masáž? Čísla. Naviac čísla, ktoré nie sú prekvapujúce. Čo je v tom za masáž? Skôr mám pocit, že trpíš paranoiou na čokoľvek, čo sa o Číne napíše. Detto s politikou. Všade vidíš strašidlá. Skús trošku rešpektovať aj inú pravdu ako tú svoju. Kór keď varíš z vody.
M1K0
To auto je take zvlastne a tak trochu pozliepane, nieco ako Ioniq 6 alebo Jagr (vpredu biznis vzadu zabava😊. Ale asi to bude podla cinskeho gusta a v sucinnosti s tak trochu chabou konkurenciou v podobe rozporuplneho BMW 7, starej A8 a eSka asi maju doma navrch a najdu odbyt. Nehovoriac o tom ze to vyzera akoby disky, lakovanie atd...boli z katalogu maybachu, RR alebo bentley. Asi to bude mat doma dobry pomer ceny a kvality + techologie.
Jon Bon Novy
Ano, lacno sa vyraba v komunistickom state, kde sa sudruhovia nehraju na nejake dusevne vlastnictvo a bohapusto a zadarmo kopiruju technologie, ktore vyvinul niekto iny.
Ake je mozne predavat to u nas?
traveldrive
@Jon Bon Novy O čom zase motáš? Čítal si vôbec tento článok?
Maxmilian_Von_Mondeo
A zeptám se, kdo z Vašich čtenářů by ho vlastně neznal? Vloni jste o něm psali 3x. Chápu, o Audi za rok píšete 365x, ale i tak, alespoň jeden článek ze tří musel číst každý. A to že čínský výrobek v Číně válcuje jiné značky ......... tomu se fakt jako někdo diví? Až začne válcovat konkurenci v Evropě, tak teprve pak bych se zamýšlel, čím to asi může být a proč se to děje.
Na druhou stranu, mě se to i docela líbí. Já ujížděl vždycky na podivně vypadajících autech. Ale to mluvím o designu. Jestli je lepší kvalitou a zpracováním, to asi těžko posoudím, protože na auta téhle třídy stejně nedosáhnu.
traveldrive
@Maxmilian_Von_Mondeo Správny postreh. 👍👌