Testy
Marybel
5
Jak tohle dokáže někdo tak vychválit? Tady buď připluli kapříci, nebo je pan testér nesvéprávný. Žravý, na dálnici těžce nestabilní, příšerně jezdící stroj se značnou prodlevou na plyn i na puštění plynu(!!) a k tomu všemu s psaným výkonem tak akorát na papíře....
Muffik
2
@Marybel Tak žádní kapříci, to určitě ne, ale jinak je to hodnocení naprosto ujeté. 4 a 1/2 hvězdy, WTF?? Prodleva i na puštění plynu, to jako vážně? Displej se otočí a nafunguje Android Auto? Vlajková loď BYD, no potěš koště.
Marybel
1
@Muffik Ano, pokud člověk dá výrazněji plyn/ plný plyn, tak po puštění auto ještě vteřinu jede naplno. Super bezpečné.
Cinan kopiruje Cinana, preco sa to tvari ako MG4 EV? S tymto dizajnovym pristupom by mi bolo skoro jedno ake skvele to je, aj tak nie je vyslovene lacne aby clovek dizajn hodil za hlavu ako pri Thálii...
"Na delší cestě jsem z 28 % baterie dobil na 70 % za krásných 21 minut." - přepočteno na dojezd dle spotřeby v testu tzn. 21 minut dobíjet pro 126 km dojezdu. Nevím co je na tom krásného, mně to přijde strašný. Při vší úctě, umí tester počítat?
4 a pol hviezdičky je za čo? Väčšina textu v článku popisuje faily a nedostatky tohto akože auta. Ako sorry, ale potom sa divíte, že ľudia majú pocit, ako keby vám značky tie testy platili?
@traveldrive
Napr Muldix (Muller) na youtube spomenul realitu, ze keby testuje tak intenzivne CN znacky, uz ma hypoteky doplatene, ziadne tabu.
Napr Muldix (Muller) na youtube spomenul realitu, ze keby testuje tak intenzivne CN znacky, uz ma hypoteky doplatene, ziadne tabu.
@lamal jo tohle prohlášení mě taky zaujalo a nemyslim si že přehání, naopak si myslim že zrovna on nemá zapotřebí dráždit kontroverzemi, tak by to neříkal jen tak. V kontextu recenzí jako je tahle to bohužel dává smysl.
Číňan má jednu nepříjemnou vlastnost. On totiž nejen že něco opajcne. Ale když to opajcne, tak to udělná navíc buď líp jak originál, nebo levněji jak originál, nebo rovnou obojí.
Zkrátka a jednoduše - Evropa je v kaši, protože pro svůj zisk a hamižnost prodal evropský automotive svoje know-how Číně. Teď se to začne Číně vracet. A BYD je jedním, kde o úspěchu v Evropě vůbec nepochybuji.
Zkrátka a jednoduše - Evropa je v kaši, protože pro svůj zisk a hamižnost prodal evropský automotive svoje know-how Číně. Teď se to začne Číně vracet. A BYD je jedním, kde o úspěchu v Evropě vůbec nepochybuji.
Spatne auto s extrémně vysokou spotrebou, pomalym nabijenim (na 800V), prisernym chovanim plynoveho pedalu a dostane to 4,5* 😀
V tom srovnani nakonci je EV6 GT proc? To je jako supersport proti MPV? Kdyz uz, tak tam mela byt EV6 AWD, ktera ma 0-100 za 5,5s a ma vyssi dojezd a nizsi cenu.
To si nechal asi autor napsat od AI nebo ja nevim, jak jinak se da docilit tak spatne recenze. 🤷♂️
V tom srovnani nakonci je EV6 GT proc? To je jako supersport proti MPV? Kdyz uz, tak tam mela byt EV6 AWD, ktera ma 0-100 za 5,5s a ma vyssi dojezd a nizsi cenu.
To si nechal asi autor napsat od AI nebo ja nevim, jak jinak se da docilit tak spatne recenze. 🤷♂️