Novinky
Sedany jsou super karosářská verze - z principu nejtužší, nejtišší a proporčně nejvyváženější karoserie s výbornou aerodynamikou a s malým špiněním zadního skla + reprezentativní dojem (zejména u větších modelů). A při otevření kufru zůstává kabina oddělena od vnějšího okolí. Pokud je v rodině i kombík či SUV pro případný převoz větších předmětů, je sedan skvělá volba!
@Arese
A taky nejmene prakticky, hned po kabrioletu.
Ja bych spise kladne hodnotil MPV, kombi pripadne liftback ci hatchback.
Ale 1000 lidi, 1000 chuti a preferenci a proto by mel byt trh co nejspestrejsi aby si kazdy mohl vybrat presne to co potrebuje a co se mu libi.
A taky nejmene prakticky, hned po kabrioletu.
Ja bych spise kladne hodnotil MPV, kombi pripadne liftback ci hatchback.
Ale 1000 lidi, 1000 chuti a preferenci a proto by mel byt trh co nejspestrejsi aby si kazdy mohl vybrat presne to co potrebuje a co se mu libi.
@vencelín Ano, s tou (ne)praktičností sedanu máš samozřejmě pravdu. Proto je pro příznivce tradičních proporcí a elegance velmi atraktivní volbou liftback. Je mi záhadou, proč ho z evropských automobilek dělá vlastně už jenom Škodovka (Octavia, Superb).
@Arese
Tak u Rendliku byl lift Laguna, ta skoncila komplet. Pak tu byla Vectra/Insignia, kde lift skoncil prvni a ted neni ani Insignia.
Mondeo skoncilo taky komplet.
M6 je taky pryc komplet.
A v nizsi stredni byl lift snad jen Octa a kdysi prvni Toledo, jiny mne ted nenapada.
Tak u Rendliku byl lift Laguna, ta skoncila komplet. Pak tu byla Vectra/Insignia, kde lift skoncil prvni a ted neni ani Insignia.
Mondeo skoncilo taky komplet.
M6 je taky pryc komplet.
A v nizsi stredni byl lift snad jen Octa a kdysi prvni Toledo, jiny mne ted nenapada.
@vencelín Mně se dodnes strašně líbí první generace Cromy, zejména ta faceliftovaná. Kdyby Fiat pokračoval ve stylu té první i nadále, mohl mít super konkurenta Octavie....
@Arese U liftbacku je dosť náročné skĺbiť dostatočnú torznú tuhosť so skutočnosťou, že pre dobrý prístup do kufra otváraš skoro pol auta. 😉
Tým pádom okrem elegantného vzhľadu padajú výhody sedanu, hlavne tuhosť karosérie a úplne oddelený priestor kufra, naopak interiér otvoríš vonkajšiemu prostrediu ešte oveľa viac ako pri kombíku.
Tým pádom okrem elegantného vzhľadu padajú výhody sedanu, hlavne tuhosť karosérie a úplne oddelený priestor kufra, naopak interiér otvoríš vonkajšiemu prostrediu ešte oveľa viac ako pri kombíku.
@traveldrive Bývavalo. Dnes, v době vysokopevnostních ocelí a supervýkonných počítačů už tento problém dobře řešitelný.
@Arese Úplne nie. Tú veľkú dieru do auta len tak neoklameš. Aj tie vysokopevnostné ocele majú svoje limity, pevnostné, technologické a v náväznosti na technológie aj cenové. Liftback je fajn, ale vždy tam nejaký kompromis zostane.
@Arese
Sice už je pryč Insignia, Mondeo i Laguna, ale nějaké liftbacky pořád vidím u Audi a BMW... vlastně i u Mercedesu, i když AMG GT nebude zrovna masovka 😄
Takový Peugeot 408 bych se taky vůbec nebál označit za liftback... nebo VW ID.7, ačkoliv je vyšší.
Nebo Volvo ES90 a Polestar 2, které, dobře, nejsou moc evropské... jinak souhlas.
Sice už je pryč Insignia, Mondeo i Laguna, ale nějaké liftbacky pořád vidím u Audi a BMW... vlastně i u Mercedesu, i když AMG GT nebude zrovna masovka 😄
Takový Peugeot 408 bych se taky vůbec nebál označit za liftback... nebo VW ID.7, ačkoliv je vyšší.
Nebo Volvo ES90 a Polestar 2, které, dobře, nejsou moc evropské... jinak souhlas.
@Almirante Akurát rúbeš trošku vyššie, prémiové auto si každý iba tak nekúpi, Insignia, Mondeo a Laguna boli predsa len podstatne dostupnejšie.
@vencelín To máš pravdu. Ale deti dospeli, ani mne vek neklesá, tak postupom času zisťujem, že veľký kufor Berlinga už využívam dosť zriedka. Pravda má aj Arese, sedany mávajú ladné tvary, dobrú erodynamiku a pri nakladaní kufra sa v zime interiér neochladí, ani v lete ti do vyklímovaného auta nejde horúci vzduch zvonka. Kto nechodí na záhradu s debničkami, nevozí psa a nesťahuje každú chvíľu chladničku, môže byť so sedanom spokojný. osobne mám rád autá s veľkým vzdušným interiérom, ale človek asi nemôže mať všetko.
@traveldrive
Liftback bych rekl ze ma inherentni predpoklady pro jeste lepsi aerodymaniku nez sedan.
Ja v aute vozim kolo a spin uvnitr kdyz jedu na vejlet, takze sedany jsou mimo mne zcela naprosto. Kabrio taktez.
A problemy s vymenou vzduchu pri otevrenych dverich neregistruju.
Kazdopadne kazdy mame jine preference, potreby, vnimani. A z tohoto duvodu je vhodne aby trh byl co nejpestrejsi.
Liftback bych rekl ze ma inherentni predpoklady pro jeste lepsi aerodymaniku nez sedan.
Ja v aute vozim kolo a spin uvnitr kdyz jedu na vejlet, takze sedany jsou mimo mne zcela naprosto. Kabrio taktez.
A problemy s vymenou vzduchu pri otevrenych dverich neregistruju.
Kazdopadne kazdy mame jine preference, potreby, vnimani. A z tohoto duvodu je vhodne aby trh byl co nejpestrejsi.
@vencelín Hlavně za poslední větu dávám velké plus! Automobilky v Evropě se ale podle této zásady bohužel chovají stále méně, ale třeba se to teď konečně začne obracet k lepšímu...
@Arese
Ano nezbyva nez doufat ze se zacne v tomto blyskat na lepsi casy, nic jineho asi delat nemuzeme.
Ten sesup ve vyberu za poslednich 10 az 20 let je znacny.
Ano nezbyva nez doufat ze se zacne v tomto blyskat na lepsi casy, nic jineho asi delat nemuzeme.
Ten sesup ve vyberu za poslednich 10 az 20 let je znacny.
@Arese Zaujímalo by ma, keby si si dnes mal kúpiť kompaktný sedan/lift, čo by to bolo? Renault Megane GranCoupe, Renault Arkana, Citroen C4 X, Toyota Corolla Sedan, Škoda Octavia, Mazda 3 Sedan... Zabudol som na niečo? Prémiu vynechávam zámerne.
@traveldrive Tak crossovery naprosto nesnáším a dále by to samozřejmě nesměl být hybrid ani tříválec, a taky vyžaduju 6st. manuál. Renault mě jako potenciálního zákazníka arogantně urazil svým debilním omezovačem rychlosti na 180 km/h. Takže bych jednoznačně volil Octavii 1.5 TSI/110 kW lift, nebo kombík.
O segment níž bych sáhnul po stejně motorizované Scale, v tomto případě je milá třešnička na dortu poctivá mechanická ručka! 😊
O segment níž bych sáhnul po stejně motorizované Scale, v tomto případě je milá třešnička na dortu poctivá mechanická ručka! 😊
Mustang 4DOOR by byl pošlapáním legendy, a prodával by se líp než legenda😊 když už se elektrický Mustang SUV prodává líp než legenda😊
A to ani nemusi mit pres 5 metru a 4 litry pod kapotou.
😄
Ale ano, pripoustim ze ta 1.4 je na radost malo.
Za ideal povazuji dvoulitr.
Jako mam v Alfe 164.
😄
Jen me mrzi, ze jsem ho nestihnul v automatu.
Prestali mi ho vyrabet par mesicu pred objednavkou.
😒
Me do automatu tlaci spatna leva noha.
Po nehode.
😒