Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Roush Roadster Limited Edition: stovka fešných kabrioletů

Roman Daněk
Diskuze (4)
Americký tuner Roush se vrhnul na Ford Mustang GT v otevřené verzi kabrio a vnikla omezená série Roadsterů s kompletním tuningovým balíčkem.

Ladičská firma Roush si vzala do parády kabriolet Mustangu GT a s úpravami nešetřila. V karosářkém paketu nechybí modifikovaný přední nárazník, malinko větší otvory pro lepší přísun vzduchu, kapsa na víku od motoru, přítlačné křídlo a na zádi jsou chromované koncovky výfuku. Pro Roadster je nachystaných v kombinaci s černou hned 5 základních barev: dva odstíny červené (Torch Red a Redfire), modrá (Vista Blue), stříbrná (Cold Silver) a oranžová (Grabber Orange).

Jak už naznačily karosářské úpravy, motor díky lepšímu sání, novému výfukovému systému, přeprogramované řídící jednotce a dalším adresným zásahům má celkový výkon 305 kW (415 koní). Síla agregátu je přenášena přes pětistupňovou manuální převodovku na zadní kola. Chromované disky RR04 na obou nápravách mají 20 palců.

V interiéru jsou doplňky obložení z karbonových kompozitů a kožené čalounění v kombinaci s Alcantarou. Roush připravil Roadster v limitované sběratelské edici, která čítá pouhých 100 vozů.

Roman Daněk
Diskuze (4)