Transparentní a kvalitní servis – víte, za co platíte

Komerční prezentace

Záruční i pozáruční servis, preventivní i předepsané prohlídky. Údržba vozu může mít mnoho kroků a možností, ale jak se nespálit a za své peníze dostat co nejvíce? V autorizovaných servisech bude váš vůz v péči proškolených specialistů a vy se dozvíte přesně, za co dáváte své peníze.

Zanedbaná péče o automobil může přinést zbytečné další výdaje, ať už v podobě opravy, které se dalo předejít, nebo v horším případě v podobě nutnosti zakoupit jiný vůz. Aby váš automobil ŠKODA pracoval správně co nejdéle, svěřte ho do rukou specialistům v autorizovaných servisech.

Specializovaná práce

Ne každý servis má vybavení, které si perfektně rozumí s vaším vozem. Některé úkony zvládají jen vysoce specializované dílny. Aby váš vůz dostal tu nejlepší péči, spolehněte se na nejmodernější vybavení pro diagnostiku i servis vašeho stroje, jako například diagnostickou tabuli pro seřízení kamery a radaru adaptivního tempomatu, a na ŠKODA Originální díly v kvalitě, za kterou si tuzemská automobilka stojí.

Dejte autu to, co do něj patří

Stejně jako se při vývoji dbá na kvalitu, spolehlivost a bezpečnost nových vozů ŠKODA, kladou se vysoké nároky i na výrobu a vývoj ŠKODA Originálních dílů. Spotřební, karosářské díly, skla i světlomety nebo třeba originální oleje – to vše je vyvinuto tak, aby to plnilo přísné požadavky odborníků značky ŠKODA. V autorizovaných servisech s nimi pracují pravidelně školení servisní technici, kteří znají váš vůz do posledního šroubku a používají pečlivě rozvržené pracovní postupy, které, stejně jako školení, připravuje přímo automobilka. Pracovní postupy pomáhají technikům zajistit, že při údržbě nebo opravě není nic přehlédnuto ani podceněno.

Neplaťte, když nemusíte

Poctivý servis je základem úspěchu. Ať už se jedná o rutinní servisní prohlídku, kontrolu před STK, nebo jiný zákrok, díky tomu, že je pro každý úkon stanovený normovaný čas, máte vždy jistotu fixní ceny. V případě, že dojde u opravy ke zdržení, neplatíte čas, který na vašem voze technik strávil navíc. U vozů ŠKODA starších čtyř let můžete dále využít Šekovou knížku nebo ŠKODA Economy díly.

Advertisement Advertisement Advertisement

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly