Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videorecenze ojetiny: Ford Fusion, Peugeot 207, nebo Nissan Micra?

Roman Beránek
Diskuze (39)
Blíží se natáčení dalšího dílu našeho nového seriálu o ojetých autech a stejně jako minule vám dáváme možnost rozhodnout, na který model se naše kamera zaměří.

V prvním dílu jsme vsadili na jistotu a s Volkswagenem Passat jsme se podle vašeho zájmu trefili. O druhém autě jste rozhodli společně se čtenáři Světa motorů, s jehož technickým poradcem Martinem Vaculíkem videa o ojetinách připravujeme.

Zvítězilo BMW řady 3 a také jeho sledovanost nás potěšila. Tentokrát zamíříme do poněkud nižšího segmentu a dáme vám na výběr ze tří malých vozů, o které je v bazarech rovněž velký zájem. Budeme natáčet Ford Fusion, Peugeot 207, nebo Nissan Micra? Rozhodnutí je opět na vás.

Hlasovat můžete na našem facebookovém profilu .

Roman Beránek
Diskuze (39)
13. 4. 2021 10:27
Nissan Micra
Zvláštní, jak ty Micry postupně vymizely. Jednu dobu mi přišlo, že to měla snad každá druhá rodina na maloměstě. Ale tak co, no... Paničky se začaly přesouvat do SUV. :) Moje žena měla taky takovou kabelku na kolečkách a před pár lety jsem jí pořizoval větší auto na nákupy, pro děcka a v létě na dovolenou. Teď do něj ještě sháním alespoň dvě kamery do auta. Jednu dopředu a jednu dozadu. Přeci jen centrum Prahy je v tomhle zrádné a zároveň je fajn, že kamery fungují i jako zabezpečení. Hodně přemýšlím o Miu Vue, ale ještě nevím. http://www.auto-kamera.cz/…amery-mio-mivue/ Co myslíte vy?
Avatar - Ronault.
12. 9. 2012 20:14
Re: P207
No proto, vím, že ty motory tam nejsou a naopak 1,2 16V a 1,2 TCe z Clia chválili stran spolehlivosti.
Avatar - Ronault.
12. 9. 2012 20:13
Re: P207
Tak jinak, které auto nižší střední třídy je méně prostorné vzadu než Bravo? Napadá mě jedině Mazda 3. To, že je místa dost i vpředu, to je dnes na tuto třídu normální, asi jsi nejel se zbytkem třídy, na rozdíl odemne a opravdu mě nikdo, ač si říká znalec nebo ne, poučovat nemusí.

Pokud čekáš, že čím máš slabší motor, tak tím budeš mít menší spotřebu, tak se tady ztrapňuješ sám a autům nerozumíš.

Nevím kolik máš naježděné, ale evidentě ti ani miliony kilometrů nepomůžou, když jsou naježděné za volantem jednoho auta bez zájmu o ostatní.

Ach bože, hodnotit prostornost auta jen dle předních sedaček a čekat, že nejslabší motor bude mít automaticky nejnižší spotřebu, to je na nominaci do zlatého ventilku.
Avatar - PeterLuk
12. 9. 2012 17:13
Re: P207
Ašte horšie keď má traktorový diesel od VW!
11. 9. 2012 22:13
Re: P207
Tie zazehove motory, co sa im vytaha retaz su od Nissanu. Dalsia porucha je ale od Renaultu - BCM 10tisKc. Servo neznameho povodu 30tisicKc. Zdroj Vaculik SM.
Takze odvolavam kriticke slova na Renault, aj Nissan v tom ma svoj podiel.