Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Xenonová světla Bosch pro dodatečnou montáž

Ondřej Láník
Diskuze (31)
Koncern Bosch připravuje řadu xenonových světlometů pro dodatečnou montáž. JIž nyní se vyrábí sady pro BMW3, Mini, Mercedes třídy C nebo Volkswageny New Beetle, Golf IV a Bora.

Řada Retrofit splní sen o xenonových světlometech i řidičům, kteří chtějí jezdit s originálními xenonovými světlomety, ale přitom řídí zánovní model automobilu, který xenonové světlomety nemá z výroby. Uživatelé budou moci těžit z mnoha výhod xenonových světlometů (lepší osvětlení vozovky, nižší únava řidič díky přirozenější barvě světla, nižší elektrický příkon), které se až v posledních letech dostávají z luxusních vozů do nižší tříd.

Xenonový kit od Bosche obsahuje dva kompletní světlomety s kabeláží v kvalitě originálního příslušenství. Homologace je samozřejmostí. Pokud dané vozidlo není vybaveno automatickým nastavením sklonu světlometů a ostřikovači světlometů, což jsou nutné podmínky provozu xenonových světel, je součástí zástavby také dodání těchto prvků.

V současné době je v nabídce sada pro BMW řady 3, Mini, Mercedes třídy C nebo Volkswageny New Beetle, Golf IV a Bora.



komerční sdělení:

Zimní pneumatiky – LEVNĚ a na splátky BEZ navýšení

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a nyní lze on-line nakoupit i na splátky bez navýšení na Pneuexpert.cz!

Ondřej Láník
Diskuze (31)