BEZVODY.cz – experti na mobilní ruční mytí aut

Prezentace klienta
Unikátní technologie, při které se odstraňují nečistoty z aut jinak než pomocí vody, tzv. mobilní ekologický mycí servis představuje relativně nové odvětví na trhu.

Ale přesto se služba velmi rychle dostává do povědomí lidí především proto, že šetří jejich čas, energii a hlavně vodu. Příkladem společnosti, která tyto služby nabízí je BEZVODY.cz.

Ta poskytuje zákazníkům komplexní mycí servis pro automobil jakéhokoliv rozměru. Zaměřuje se nejen na mobilní ekologické čištění karoserie, ale provádí i precizní čištění interiéru aut a pro ochranu vozidla využívá aplikaci nejmodernějších přípravků na bázi nanotechnologií. Objednat si tyto služby je jednoduché. Stačí zavolat nebo vyplnit objednávkový formulář na internetových stránkách společnosti a experti na údržbu vozů dorazí na místo, které si zákazník určí.

V čem spočívá tajemství těchto inovativních služeb?

Podstata správně odvedené služby spočívá v kombinaci unikátních přípravků WOW (With Out Water) a perfektně provedené práce vyškolených pracovníků mycích týmů při dodržení přesných technologických postupů. Přípravky použité při čištění jsou biologicky rozložitelné a ekologicky šetrné. Tyto unikátní produkty využívají i světové automobilky, jako jsou Aston Martin, McLaren, Audi či Volvo.

Pro běžné čistění vozů je vhodná produktová řada WOW motor, která čistí, leští a chrání nejen lak, ale také plasty, sklo, kůži, chrom i kola z lehkých slitin. Pro klasické a sportovní vozy byl vyvinut speciální prostředek WOW classic a sport, který se vyznačuje dlouhou životností a vysokou ochranou proti přilnavosti nečistot. Karavanům a obytným automobilům zajistí čistotu, ochranu a lesk produkt WOW karavan. Produkt WOW motorsport kit byl vyvinut speciálně pro rychlé odstranění oleje na vozech nebo i rychlé očistění přilby jezdců tak, aby u nich nedocházelo k zamlžení.

Postup čištění karoserie je překvapivě jednoduchý. Spočívá v unikátní formuli na bázi polymerů, kterou lze nanést na jakýkoliv neporézní povrch. Emulze vytlačí jednotlivé částice nečistot, které opouštějí ošetřovaný povrch a vyčištěná místa jsou vyplněna ochrannou vrstvou. Velmi prostě řečeno, nečistota je obklopena emulzí, která nečistoty obalí gelovou vrstvou. Ta je pak odstraněna pomocí švédských utěrek. Švédská utěrka je speciální mikrovlákno, které má vysokou savost a šetrně odstraňuje nečistoty, přičemž nedochází k poškození povrchu automobilu. Na ošetřené karoserii se vytvoří hydrofobní vrstva, která odpuzuje špínu a chrání tak vnějšek vozidla. Oproti klasickému umývání vodou vydrží tak ekologické čištění BEZVODY.cz až dvakrát tak dlouho.

Pro dokonalé vyčištění automobilů je nutné dbát nejen na jeho zevnějšek, ale i na údržbu interiéru. Základem je pečlivé vysátí vozu včetně kufru. Automobily mycích týmů jsou vybaveny silnými bateriemi a jsou tak nezávislé na připojení k externím zdrojům elektrické energie. Výkonné vysavače jsou připraveny odstranit i chlupy domácích mazlíčků. Pro ošetření vnitřních plastů využívají odborní pracovníci biologicky odbouratelné a bezpečné produkty. Pro dlouhodobou ochranu exteriéru i interiéru vozu aplikují experti služby BEZVODY.cz nejmodernější přípravky na bázi nanotechnologií. Díky těmto přípravkům je zajištěn dlouhodobý účinek a vysoká odolnost proti zašpinění. BEZVODY.cz je služba, díky které objeví zákazník nečekaně jednoduchý způsob, jak ekologicky a šetrně vyčistit svůj vůz na kterémkoliv místě.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly