Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brilliance BS6 1,8 T (125 kW): čínský luxus

Nadim Eid
Diskuze (79)
Po dvou letech se Číňané vracejí se svým luxusním modelem Brilliance BS6. Tentokrát zlepšili úroveň bezpečnosti svých automobilů a doladili některé detaily.

Brilliance BS6 kromě stávajících motorizací, což jsou čtyřválec 2,0 l (95 kW) a 2,4 l (100 kW), nově nabídne i přeplňovaný benzínový motor o objemu 1,8 l s výkonem 125 kW při 5000 ot./min a točivým momentem 235 Nm mezi 2000 a 4000 ot./min, který má svůj původ v menším modelu BS4. Design od Pininfariny, lehce inspirovaný italskou Lancií, prošel modifikací obou nárazníků, světlometů, kol a několika dalších detailů.

Maximální cena vozu je stanovena přibližně na šest set tisíc korun v plné výbavě. Během příštího roku chtějí Číňané na Evropu zaútočit dalšími modely.

Nadim Eid
Diskuze (79)
21. 3. 2007 13:31
Re: Čína
comming soon :-(
Avatar - Dinar
21. 3. 2007 10:58
Re: cina
Stoprocentní souhlas, lítají do vesmíru, mají vlastní "Silicon Valey" a kdo tam jezdí pravidelně, vidí vždy obrovský ne pokrok, ale poskok i jen v průběhu jednoho roku. S vývojem jejich produktů v jakémkoliv oboru je to stejné, nejdříve kopie (cenové dno), pak vlastní nedokonalé modely (cenové dno), pak standardní produkt průměrné kvality (zaměření na segment s největším obratem - cenový podprůměr), + nadstavba velmi kvalitní produkt až hitech (cenově srovnatelné s jinými výrobci). Na konci ovládají mainstream cenou a jsou schopni poskytnout i hitech. Kromě nich tuto strategii likvidující konkurenci není v celosvětovém měřítku schopen uplatňovat. S auty to bude podobné, budou jim stačit tak dvě dekády.
21. 3. 2007 10:13
Re: Čína
Z tohto pohladu mas pravdu. Rozdiel je v tom, ze Poliaci nemaju ambicie ucit sa, nie su vytrvali ani nezmary ako Cinania. Preto to so svojim vlastnym know-how zrejme daleko nedotiahnu - na rozdiel od Cinanov, ktori zakratko zvalcuju vsetkych a vsetko. Tisicrocna risa s miliardou ludi, fanatizmus a takmer nedotknute obrovske zasoby surovin, to otrasie svetom.
21. 3. 2007 09:48
Re: Čína
S tebou je to marný. Coca Cola chutná pořád stejně ať je vyrobená v USA nebo v Česku, ale Polskej topinkovač bude stejnej kšunt, i kdyby se vyrobil v Tanzánii. (příklad)
21. 3. 2007 09:43
Re: Jak to bouchaj cinani
To mas recht. Ale zase si treba uvedomit, ze firmy penize potrebuji. To ze dacia vydelava je sice tedka minus pro spotrebitele (plati vic nez by teoreticky mohl) ale na druhe strane dava penize na vyvoj dalsich modelu. Kdyby logan ledva prozival, tak bychom tu nemeli Logan MCV nebo jak se to jmenuje...