Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dáváte si nohy na palubku? Takhle to může dopadnout!

Stanislav Kolman
Diskuze (84)
Rozumní lidé dobře vědí, jak se má v autě sedět nejen na místě řidiče, ale i v ostatních sedadlech. Pokud to však někdo nedodržuje, může se potýkat s nemalými následky.

Jistě už jste se v životě setkali s člověkem, který si v autě snažil nejrůznějším způsobem udělat pohodlí. Mezi oblíbený nešvar bohužel patří také dávání nohou na palubní desku.

Před dvěma lety se takový posez vymstil ženě jménem Audra Tatum, matce tří dětí z georgijského města Walker County. Pátý srpnový den roku 2015 jela s manželem vyzvednout své ratolesti, avšak došlo k boční srážce s jiným vozem. Po vystřelení bezpečnostních airbagů odešli všichni jen s drobnými škrábanci… kromě Audry.

Měla totiž nohy zkřížené na palubní desce. Náraz způsobil vymrštění, které ji stálo rozbitý nos, poraněnou paži, kotník i stehno. Paradoxně ji manžel za nebezpečné sezení několikrát napomínal, avšak Audra jeho připomínky nebrala v potaz. Z Fordu Fusion pak musela být opatrně vyproštěna.

Po dvou letech od události žena stále není stoprocentně fit. Stanice CBS informuje, že se nemohla vrátit do práce. Dnes má spoustu volného času a lidem nejrůznějšími kanály připomíná, jak mají v autě správně sedět.

Stanislav Kolman
Diskuze (84)
Avatar - Londonbridge
14. 8. 2017 13:05
Re: Nohy...
Predna sedacka sklopena a zenska pri misionarskej polohe zabrala nohou za zrkadlo....
12. 8. 2017 12:26
Re: Znam...
Absolutny suhlas, ako deti sme mali v aute rezim, a museli sme sa vediet spravat a nepamatam sa ze by sme robili bordel. Ked vidim co teraz vystrajaju sestrine deti v aute (nastastie nie mojom :-)), neverim vlastnym ociam. A argumenty to sa neda, s tym nic neurobis neberiem, viem ako sme sa spravali v aute mi, a dalo sa to.
Avatar - 3_diamanty
11. 8. 2017 23:24
Re: Nohy...
vnutorne spatna zrkadla drzia inak dost pevne.... bud to bolo teda nejake starsie auto z povojnoveho obdobia ... alebo mala dotycna konske kopyta >:D .... inak mi to nejde do hlavy ako je toto mozne ... a lepit odpadnuty spatak sekundovkou je tiez kusok "hovadina" sorry ... to ani skusat netreba ;-) ...
Avatar - twistedTSD
11. 8. 2017 22:53
Re: To je ještě dobrý
Byl to SII kombi, ale jestli v 1.6 TDI, to nevím. ;-)
Avatar - Ronault.
11. 8. 2017 22:06
Re: Znam...
Čtyři