Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: líbí se vám tuning?

Tomáš Votruba
Diskuze (113)
Mnohým řidičům, hlavně pak těm mladším, nestačí mít obyčejné sériové auto. Touží se co nejvíce odlišit. Co si myslíte o tuningu?

Mnohým řidičům, hlavně pak těm mladším, nestačí mít obyčejné sériové auto. Touží se co nejvíce odlišit. A z toho důvodu pak na silnicích potkáváme často neidentifikovatelné vozy s co nejmohutnějšími spoilery, obrovskými koly a hlasitými výfuky. Běžný automobilový fanoušek si pak povzdechne nad novou podobou konkrétního auta, která narušila původní design z továrny.

Na druhou stranu pak existuje mnoho renomovaných ladičských firem jako ABT, Steinmetz, Carlsson apod. které se specializují na konkrétní automobilovou značku, a tak můžeme jejich úpravy považovat za poměrně vkusné někdy i oku lahodící. Jak se vy sami díváte na tuning? Máte s ním zkušenosti? Účastníte se sami tuningových srazů? Nebo patříte spíše mezi jeho odpůrce? Vyjádřete se, prosím, v diskusi.

Tomáš Votruba
Diskuze (113)
17. 7. 2005 17:25
Re: Krtek kutí – Tuňýkování (24)
17. 7. 2005 17:24
Re: Auto z kolotoca
Děkuju ti.
17. 7. 2005 17:23
Re: BERTOŇÁK
Díky.
17. 7. 2005 09:54
Re: Auto z kolotoca
99% tuningu je projevem zoufalství podprůměrných. Snaha zaujmout při nevědomosti vlastní neschopnosti. Ta pramení z neznalostí souvislostí, historie, estetiky a kulturního povědomí obecně. Tuning bytů nevidíme... i když i tam a zejména tam by bylo na co koukat - ty kostkované plastikové ubrusy, Švejkové z drátu na zdi, pod tím nápis TO CHCE KLID a pod tím porcelánovej jelen na pletené dečce. Tuning aut je viditelný... a o to "působivější"
17. 7. 2005 09:48
Re: Krtek kutí – Tuňýkování (24)
...krtek to tak vždycky chtěl... Máme novou design-ikonu: surf-prkno