Jezděte bez starostí: Pořiďte si rezervní autoklíč

Prezentace klienta
Tisíce řidičů v České republice mají pouze jeden klíč ke svému autu. Jde o zbytečný risk, na který řada z nich každoročně doplatí ve chvíli, kdy o svůj poslední autoklíč přijdou.

Standardně se ke každému vozu dodávají dva klíče. Pokud i Vy patříte k těm, kterým druhý klíč nefunguje, ztratil se, a nebo jste koupili ojeté auto a dostali k němu pouze jeden klíč, doporučujeme pořídit si náhradní klíč co nejdříve.

Ve chvíli, kdy se Vám totiž ztratí nebo poškodí poslední klíč, své auto nenastartujete, a nebo se do něj vůbec nedostanete. Zato si počkáte na výjezd technika, případně odtah, nouzové otevření auta a výrobu nového klíče. Samozřejmě za tyto služby zaplatíte mnohem více, než pokud byste si samotný náhradní klíč pořídili s předstihem. Navíc je zvláště nepříjemné, pokud se Vám podobná situace stane třeba před odjezdem na důležitou schůzku a nebo během dovolené.

Výrobou i opravami autoklíčů se zabývá například KLÍČOVÉ CENTRUM. S klíči pro vozy všech typů i značek má více než 25 let zkušeností. Na jejich výrobu jsou používány pouze kvalitní polotovary a profesionální stroje a zařízení dodávané italskou společností Silca, která je světovou jedničkou ve výrobě klíčů a autoklíčů. Příprava autoklíče přitom není časově náročná, obvykle jej lze zhotovit na počkání.

Kontaktujte svou nejbližší provozovnu KLÍČOVÉHO CENTRA a pořiďte si rezervní autoklíč včas!

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly