Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Již 1000 lidí sleduje Auto.cz na instagramu, přidejte se k nim také!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Ty nejlepší fotografie ze světa automobilů i obrázky vztahující se k aktuálnímu dění, to všechno najdete na instagramu Auto.cz, který právě oslavil tisícovku „followerů“. Děkujeme!

Snažíme se využívat všechny dostupné možnosti, jak být ve spojení s vámi, našimi čtenáři. I proto jsme před koncem loňského roku, konkrétně v listopadu, spustili instagram Auto.cz, kam každý z redaktorů dává nejzajímavější fotografie z aktuálního automobilového dění, stejně jako fotky z prezentací a fotky vozidel, která máme právě v redakci na test.

Jsme velice rádi, že se vám tento způsob komunikace zalíbil. Za první dva měsíce provozu jsmě měli přes 500 fanoušků, za další dva měsíce už se vás sešla rovná tisícovka a dál den co den sledujete naše aktuální fotografie. Ceníme si toho, že nás máte „neustále“ ve svém mobilním telefonu.

Zároveň však chceme pozvat i ostatní, aby se k nám přidali. Je to jednoduché, stačí mít v chytrém telefonu aplikaci Instagram a v ní vyhledat Auto.cz. Budeme rádi, když se najde i další tisícovka z vás. Jak fotografie vypadají, se můžete podívat na stránkách www.instagram.com/auto.cz.

Připomínáme ještě, že samozřejmě máme i další profily na sociálních sítích, najdete nás na facebooku i twitteru. Aktuální články ze světa automobilů vám tedy neuniknou. A majitelé iPhone a Ipod Touch si již můžou stáhnout mobilní aplikaci Auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)