Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Morgan Motor Company nyní nabízí vedle aut i pivo... Alkoholické!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Automobilka Morgan Motor Company neopouští svou hlavní výrobní náplň, ale ve spolupráci s pivovarem Friday Beer Company si pro své fanoušky připravila speciální kolekci piv se svou značkou.

Morgan Motor Company, která byla založena v roce 1909, spojila své síly s mladým pivovarem Friday Beer Company, založeným teprve v roce 2011. Dlouholetá tradice ve výrobě tedy není tím, co obě společnosti spojuje, ale obě sídlí v britském Malvern.

Díky tomu došlo na spolupráci, jejímž výsledkem je speciální edice tří druhů piv z produkce pivovaru Friday Beer Company. Ta bude v letošním roce pod značkou Morgan Ales nabízena výhradně v tovární prodejně Morgan Motor Company, do níž ročně zamíří kolem 30.000 návštěvníků automobilky potom, co shlédnou, jak probíhá výroba jejích tradičních roadsterů.

Milovníci pivního moku si tedy mohou od Morgan Motor Company odvézt dárkové balení se stylovými obrázky modelů 4/4, 3 Wheeler a Aero 8, v němž jsou uloženy lahve se třemi různými druhy piv.

První z nich je Morgan 4/4 Blonde se 4,4% obsahem alkoholu, které má údajně jemné tóny chutí s náznaky ananasu, černého rybízu a toastů. Ten typ piva má být ideální pro horký letní den. Následuje tmavé pivo Morgan 3 Wheeler Dark Mild s 3% obsahem alkoholu a třetí je Morgan Aero 8 Rye se 4,8% obsahem alkoholu, odkazujícím na objem motoru stejnojmenného modelu. Toto pivo má být zástupcem typický hořkých britských piv.

Morgan Motor Company uvádí, že jedno balení piv, v němž jsou po jedné lahvi zastoupeny všechny tři druhy, bude v jeho podnikové prodejně v Malvern nabízeno za cenu 15 britských liber (zhruba 480 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)