Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

OMV zavede na čerpacích stanicích nově i službu převodů peněz

Ondřej Láník
Diskuze (1)
OMV bude na svých čerpacích stanicích ve střední a východní Evropě nabízet služby společnosti Western Union.

Národní a mezinárodní převody peněz tak budou nabízeny na více než 1.800 čerpacích stanicích OMV v Rakousku, Rumunsku, Bulharsku, České republice, Německu, Maďarsku, Slovensku a Slovinsku. Nová služba bude postupně zaváděna během následujících 18 měsíců.

V Evropě je to pro Western Union první podpis smlouvy takového rozsahu se sítí čerpacích stanic zasahující více regionů. Pro společnost je to příležitost rozšířit její distribuční síť v regionu střední a východní Evropy. Spolupráce s OMV tak v Rakousku rozšíří počet prodejních míst Western Union o 300 ze současných 2.900.

OMV se snaží proměnit čerpací stanice v multifunkční centra, která nabízejí široké portfolio služeb a dávají do popředí potřeby moderního mobilního zákazníka. V dubnu 2010 tak např. byly obchody VIVA v Rakousku zařízeny speciálními bankomaty, které zákazníkům umožňují nejen vybírat peníze, ale též provádět běžné převody nebo vklady na účet.

Ondřej Láník
Diskuze (1)
22. 6. 2010 20:35
OMV
OMV by hlavne malo u nás predávať kvalitné palivá - rovnako kvalitné, ako v napríklad v Rakúsku a Nemecku, pre "východ" má totiž "iné" normy, a palivo s rovnakým označením natankované u nás a na čerpačkách napríklad v uvedených štátoch sa líši. V náš neprospech.