Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podcast 02: Za volantem BMW M6

Libor Zezulka
Diskuze (17)
Ve druhém podcastu Auto.cz se dozvíte, že Chrysler Sebring se bude prodávat v Rusku pod značkou Volha, nebo že General Motors řeší další problém. Máme pro vás i jednu lahůdku - zvuk zážehového desetiválce BMW M6, který jsme pro vás testovali.

Ve druhém podcastu Auto.cz se dozvíte, že Chrysler Sebring se bude prodávat v Rusku pod značkou Volha, nebo že General Motors řeší další problém. Máme pro vás i jednu lahůdku - zvuk zážehového desetiválce BMW M6, který jsme pro vás testovali.

Podcast je audio soubor jako alternativa k běžnému článku, prostě takové moderní internetové vysílání. Můžete si ho stáhnout jako MP3 soubor (kliknout pravým tlačítkem myši a zvolit: "Uložit soubor jako"), nebo poslechnout v přehrávači níže.

Podcast 02 - Za volantem BMW M6

Délka: 05:38 min

Velikost: 5,1 MB (lepší kvalita), 3,48 MB (horší kvalita)

Obsah podcastu:

1) VW Golf páté generace se bude v USA zase jmenovat Rabbit

2) Chrysler Sebring a Dodge Stratus se stěhují do Ruska

3) General Motors má další problém - nestíhá vyrábět sportovní vozy

4) Jeep prorazil v USA s naftovými motory

5) Tak takto zní BMW M6

Stáhnout podcast - 64 kbps (3,4 MB)

Stáhnout podcast - 128 kbps (5,1 MB)

Libor Zezulka
Diskuze (17)
17. 4. 2006 20:33
OT: TEST: Toyota RAV4 D-4D 180
Přečti test. Abys pochopil, co znamená TTT. Možná patříš k těm, co je auta tohoto výrobce oslovují. No, nakonec, než se životem dobereš ke Qasimodovi7... na nečem se vyučit musíš... akorát holt na tebe kašlou s otevíráním zadních dveří, evropane. Musíš také počítat s tím, že ti bude hučet odzadu... tak to překousni. Máš tam taky počítač, tak se nauč ho ovládat... možná to chce mít sebou hůlky na rejži. Mimochodem, víš že třeba počítač ve Volvu ti všechny hlášky hlásí v češtině? Přes to všechno bude RAV výborné auto. Dělá na mě dojem, že si do něho bude moci sednout i středoevropskej kovboj a růžovej stetson může odhodit do dáli. P.S. Dobrej test :yes:
17. 4. 2006 20:21
OT: TEST: AUDI Q7 3.0 TDI
Vedle je test. Přečti. Je to dokonalý auto. Sedačky, motor, styl. Jo, tohle je kára pro odrostlýho kovboje, kterej nemusí řešit dilema, zda si dát k večeři hru na vídeňský párky, nebo pečenej kabanos na Václaváku. Jo... jdeme do plnejch. Auta rostou. A pokud jsme tu nedávno ještě Quasimoda vnímali, jako značně přerostlou káru... tak ti garantuju, že zanedlouho si budeš připadat, že naopak ty svou káru za sebou taháš na provázku... zejména, když budeš vedle Q7 stát na křižovatce. Tohle je tep doby. Tohle už se nedá zastavit. P.S. Motor... velká pochvala... Tak to přečti, shlédni výborné video a... začni střádat. Bravo test :yes:
16. 4. 2006 23:23
ŠPICUJU UŠI
Jo, JETTA, princezna touhy válcuje GOLFA... 100:5, to jsou věci... tak snad ten Rabbit znovuzabere :yes: Koukám, teda poslouchám, že amíci maj dobrej názor na naftový motory :yes: P.S. ten bavoráckej desetiválec zní jako můj mixér :-) ale chyba bude na mé straně :-) :yes: