Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pojedeme rallye jako navigátoři Johna Hauglanda

Petr Slováček
Diskuze (0)

Redaktor Petr Slováček dnes startuje do veteránské rallye Hamburg-Berlin Klassik. Díky tomu budeme mít čerstvé a autentické dojmy a každý den přineseme reportáž ze závodu.

Johna Hauglanda zná každý fanoušek motoristického sportu. Za volanty soutěžních škodovek za sebou nechával po celé čtvrtstoletí ty nejlepší světové konkurenty. Ve dnech 28. až 30. srpna se mu budeme moci dívat pod ruce. A dokonce ho navigovat!

Startujeme spolu s ním totiž do veteránského závodu Hamburg-Berlin Klassik 2014 ve voze Škoda Popular přezdívaném Malá dohoda. Jde o autentický exemplář, který se v roce 1937 zúčastnil mezinárodního závodu po státech Malé dohody, tedy Československa, Rumunska a Jugoslávie. Automobilka Škoda Auto vyslala letos na trať ještě vozy Tudor a Spartak.

Prestižní setinová rallye z Hamburku do Berlína se letos koná po sedmé a účastní se jí bezmála dvě stovky cenných veteránů a youngtimerů. Náš redaktor bude přímo v centru dění a denně nás odtud bude zásobovat těmi nejčerstvějšími dojmy a informacemi.

Fotografie dodá Petr Homolka, který pro Auto.cz dělá skvělé snímky, takže se bude i na co koukat.

Petr Slováček
Diskuze (0)