Posilovna u Vás doma: Jak si vybavit domácnost kvalitními fitness pomůckami

Prezentace klienta
Rádi byste si udrželi formu a na návštěvu posilovny nezbývá čas? Pak si vytvořte vlastní fitko doma, je to jednoduché. Základ domácí posilovny tvoří posilovací lavice, činky a drobné fitness pomůcky, které vás „připraví“ do plavek.

Kombinace všech posilovacích pomůcek nevyjde draho, přesvědčte se sami...

Domácí posilovna - přizpůsobí se individuálnímu tréninku

Základem každé posilovny jsou posilovací lavice, buď rovné nebo nastavitelné. Ty můžete nakoupit i v provedení s činkami jako komplet. Na posilovací lavici budete provádět většinu cviků, ať už vsedě, nebo vleže. Procvičovat zde můžete celou horní polovinu těla. Ceny kvalitních laviček začínají na 890,-.

Posilovací lavice najdete ZDE

více též na www.Sportnanetu.cz

Činky jednoručky nebo nakládací

Pokud jste vybrali správnou posilovací lavici (doporučujeme nastavitelnou, díky které můžete zvýšit rozsah jednotlivých cviků), pak musíte zakoupit činky. Klasické činky jednoručky se vyrábějí z různého materiálu, kov, molitan či guma. Ideální jsou činky v setu, kdy si sami "poskládáte" pomocí kotoučů hmotnost, jakou chcete zvedat. Nebo můžete koupit přímo jednoručku 5, 10 či 15 kg. Nakládací činky však v sobě snoubí kouzlo postupného dokládání kotoučů podle toho, jak roste vaše síla.

Činky najdete ZDE

více též na www.Sportnanetu.cz

Cvičební pomůcky na formování postavy

Základ již máme, na posilovací lavici s činkami můžeme provádět většinu cviků na horní partie jako jsou prsní svaly, bicepsy, tricepsy, ramena... Nyní zbývá vymyslet něco na posilování břicha a zpevnění boků a nohou. Dnes výrobci vytvářejí stále nové speciální posilovací lavice s revolučními metodami pro hubnutí a posilování břišních svalů. Zvolit můžete jak specializované lavice, tak i drobné rotany či pásy a další pomůcky pro posilování.

Cvičební pomůcky najdete ZDE

více též na www.Sportnanetu.cz

Posilovací věže - vše v jednom

Pro ty z vás, kdo mají doma více prostoru, doporučujeme posilovací věže. Ty skloubily hned několik posilovacích technik, procvičíte s ní celé tělo. Ale i zde bude chybět klasická jednoruční činka a posilovací lavice.

Doplňkem pak mohou být samozřejmě rotopedy, steppery či cyklotrenažér. Nicméně za investované peníze uděláte beztak s činkami a klasickou posilovací lavicí největší terno!

Posilovací věže najdete ZDE

více též na www.Sportnanetu.cz

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly