Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Shell odhalil v Brně monopost Formule 1 české výroby

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Společnost Shell o tomto víkendu využila jedinečné příležitosti závodního podniku Superstars Series na Masarykově okruhu v Brně, aby poprvé v České republice představila unikátní monopost Ferrari v životní velikosti složený z kostek Lego.

Tento víkend probíhá na Masarykově okruhu v Brně šampionát Superstars Series a na závodní dráze nebude chybět Shell jako hlavní dodavatel paliv. Během závodů se na trati utkávají špičkoví piloti v extrémně silných cestovních vozech, které pohání výkonná paliva rodiny Shell V-Power, jejichž nejnovější technologie v podobě paliv Shell V-Power Nitro+ je běžně dostupná na čerpacích stanicích Shell v České republice.

Pro motoristické fanoušky společnost Shell navíc připravila výjimečnou raritu – představení jedinečného vozu, závodního monopostu Ferrari sestaveného z Lego kostek v životní velikosti.

Tento mimořádný vůz, stejně jako celá kolekce modelů Ferrari z Lego kostek, je výsledkem historicky první vzájemné spolupráce značek Shell, Ferrari a Lego, které spojily své síly, aby oslavily více než 60 let technického partnerství společností Shell a Ferrari. Monopost Ferrari z Lego kostek je vlajkovou lodí celého projektu, který přesně odráží společnou vášeň pro výkon. Vývoj vozu zabral 6 měsíců a jeho vlastní sestavení trvalo 10 dnů. Závodní unikát byl postaven z 220.000 kostek Lego v Kladně v České republice, a je přesnou kopií vozu Ferrari 150° Italia z roku 2011.

Zástupci společnosti Shell na brněnském okruhu tak slavnostně odstartovali téměř měsíční cestu monopostu po českých a moravských městech a předznamenali tak novou atraktivní kampaň, v rámci které si budou zákazníci moct brzy zakoupit na čerpacích stanicích jeden z šesti modelů Ferrari z Lego kostek.

Kde bude monopost Ferrari z LEGO kostek k vidění?      

  • Brno (20. května – 23. května) – Galerie Vaňkovka
  • Ostrava (24. května – 31. května) – OC Futurum
  • Praha (1. června – 2. června) – Žluté lázně
  • Praha (3. června – 9. června) – Centrum Černý Most
  • Ústí nad Labem (10. června – 16. června) – OC Forum

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
20. 5. 2013 11:26
Jsem dojaty
Znate ten pocit, kdy je vam trapne za ostatni....? Treba za toho pana s hosteskou, co s velkou paradou odhaluji hracku z kostek? OMG:......
19. 5. 2013 13:07
ach jo
reklama shell a titulek úplně o hov.. tedy o něčem jiném nez je v článku