Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na srazu sportovních aut v Brně bude Veyron i Koenigsegg

Vitek
Diskuze (0)
O prvním květnovém víkendu se už posedmé sjedou sportovní auta na brněnský Masarykův okruh. Akce je otevřena i pro veřejnost.

Už tradiční jarní položkou v motoristickém kalendáři je sraz Klubu sportovní aut (KSA) pořádaný na brněnském Masarykově okruhu. Dvoudenní akce se letos uskuteční o prvním květnovém víkendu, ve dnech 5. a 6. května.

Kromě přehlídky sportovních a supersportovních aut, která budou k vidění na parkovišti i na trati, KSA letos slibuje zvláštní položku programu. Na cílové rovince bude vedle soutěže o nejlepší zvuk k vidění také souboj supersportů.

Proti sobě pojedou dvě nejrychlejší auta současnosti: Bugatti Veyron a Koenigsegg Agera. První z nich akceleruje z 0 na 100 km/h za 2,5 sekundy, druhý za rovné 3 sekundy. Dalšími lákadly jsou například Lamborghini Aventador a Gumpert Apollo.

Vstupné na akci bude jako každý rok 200,- Kč, děti do 15 let mají 50 % slevu. Na místě bude probíhat soutěž o výherce, kteří se svezou na místě spolujezdce v Porsche 911 GT3 RS.

Pro čtenáře máme ale podobnou soutěž už nyní. Následujících 10 dní soutěžíme o 10 volných vstupenek na sraz KSA. Účastníci soutěže o vstupenky pak mohou soutěžit i o svezení v Porsche 911 GT3 RS, které získají tři šťastlivci.

Soutěž: Vyhrajte svezení v Porsche na Srazu sportovních aut!

Klub sportovních aut má na svých webových stránkách anketu, ve které můžete dát najevo, zda se na sraz do Brna chystáte. „Pomůže nám to udělat si představu, kolik máme očekávat návštěvníků,“ říká pořadatel Nikolaos Seizis.

Vitek
Diskuze (0)