Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěž: Vyhrajte svezení v Porsche na Srazu sportovních aut v Brně!

Vitek
Diskuze (4)
Letošní sraz Klubu sportovních aut má být nejlepší za sedmiletou historii těchto setkání. A vy můžete být u toho.

Také letos pořádá Klub sportovních aut tradiční setkání na Masarykově okruhu v Brně. Organizátor a šéf klubu Nikolaos Seizis slibuje, že toto setkání bude nejvelkolepější v sedmileté historii klubových srazů. Veřejnosti se tak nabízí unikátní příležitost, jak na jednom místě v atraktivním prostředí závodního okruhu vidět unikátní vozy jako Bugatti Veyron, Koenigsegg Agera, Lamborghini Aventador, ale třeba i Gumpert Apollo.

Auto.cz ve spolupráci s Klubem sportovních aut pořádá SMS soutěž. Každý den hrajeme o jednu vstupenku na setkání sportovních aut a 11. hrací den budeme soutěžit o hlavní ceny – 3x svezení na sedadle spolujezdce v Porsche 911 GT3 RS! Finálového kola se mohou zúčastnit pouze ti soutěžící, kteří zaslali správné odpovědi na otázky nejméně tří soutěžních kol, a to z toho telefonního čísla, ze kterého byly tyto SMS zprávy v základní části odeslány.

Soutěžní otázka pro dnešní den:

soutěž zkončila

SMS ve tvaru:
AUTOmezeraODPOVEDmezeraJMENO A PRIJMENImezeraADRESA (včetně PSČ)

posílejte na číslo 907 99 15.

Příklad: AUTO A JAN NOVAK HLAVNI 8 150 00 Praha 5

Cena jedné SMS zprávy je 15 Kč včetně DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje Ringier Axel Springer CZ a.s.

Úplné znění pravidel soutěže.

Soutěžte s námi a buďte u toho, až se na cílové rovince brněnského autodromu utkají v přímém souboji dvě nejrychlejší auta současnosti, Bugatti Veyron a Koenigsegg Agera!

porsche porsche

Vitek
Diskuze (4)
4. 5. 2012 19:33
hm
:no: :no: :no: :no:
4. 5. 2012 19:12
Celé znění (ne)pravidel
Výherci budou zveřejněni po ukončení soutěže na portálu www.auto.cz, a to nejpozději do 1 týdne od ukončení soutěže. Výherci budou kontaktováni organizátorem soutěže nejpozději do jednoho týdne od ukončení soutěže. Výhra bude předána výherci způsobem určeným společností Ringier Axel Springer CZ a.s., a to na základě telefonické domluvy. :no: :no: :no:
4. 5. 2012 18:58
Tak co je s tím vyhlášením té soutěže???Týden pryč a v pravi
:no: Sem zvědav,jestli to z nějakých záhadných příčin nestáhli nebo neukončili experti tady.
17. 4. 2012 12:41
Výhra
Kdyby byla sms kldine za 50 korun, ale místo na místě spolujezdce by bylo možné auto řídit tak bych nad tím i uvažoval. Takhle jen přeji ostatním štěstí v soutěži !