Unikátní autopojištění, které dokáže zachránit život i vůz

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Při nehodě záleží, jak rychle se k Vám dostane pomoc. S aktivní asistencí SafeLine máte jistotu, že záchrana je vždy na cestě.

Aktivní asistence SafeLine k autopojištění pomáhá řešit situace, ve kterých každá minuta může rozhodnout o tom, jak dopadnou. Stane-li se například nehoda na opuštěné silnici, řidič je v autě sám, zaklíněn a zraněný, nemá svůj telefon na dosah a v okolí není nikdo, kdo by pomohl, může na pomoc čekat i hodiny.

A právě pro takové případy je tu UNIQA SafeLine – asistence, která k řešení nouzové situace nepotřebuje žádný lidský impuls, ale jednoduše automatickým signálem uvede do chodu celou záchrannou akci. V případě nárazu auta při havárii se aktivuje crash senzor, který vyšle nouzový signál do centrály, která se pokusí spojit s pojištěným. Pokud se kontakt nezdaří, okamžitě vysílá pomoc na přesně lokalizované místo. A ta u Vás bude za pár minut.

Autopojištění UNIQA SafeLine efektivně řeší i krádeže vozidel, které i přes klesající trend patří k nejfrekventovanější kriminalitě u nás. Policie uvádí, že každých 40 minut je odcizen další vůz. Ze statistik rovněž vyplývá, že jen asi pětina odcizených aut se vrátí svému majiteli. SafeLine ale díky zabudované palubní jednotce monitoruje vozidlo a jeho pohyb 24 hodin denně na území celé Evropy. Zjistí-li majitel odcizení auta, stačí kontaktovat centrálu asistence SafeLine. Operátor bez problémů lokalizuje vůz a za pomoci policie jej zajistí a vrátí zpět majiteli. Zatím se tímto způsobem podařilo najít celých 100 % odcizených vozidel.

Navíc umí autopojištění UNIQA SafeLine přesně spočítat pojistné za povinné ručení i havarijní pojištění podle skutečně ujetých kilometrů a typů využívaných komunikací. Běžný řidič, který každoročně ujede méně než 20 000 km, může každoročně s asistencí SafeLine podstatně ušetřit na pojistném jak na povinném ručení, tak na havarijním pojištění.

Více informací o novém autopojištění UNIQA SafeLine najdete na www.uniqa.cz.

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - Mrakoplas
10. 9. 2012 21:00
ani zadarmo
Jo tak po tom toužím, aby někdo od pojišťovny pořád šmíroval kolik najedu a kde jsem.