Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lehký facelift Auto.cz. Žádná revoluce

Diskuze (171)

Od dnešního rána by měly naše stránky běžet s lehce upraveným vzhledem.

Je mi jasné, že jakákoliv změna designu, funkcí nebo rozvržení stránek, je pro čtenáře velmi ožehavá, zítra vás ale žádná revoluce nečeká. Možná si změny na první pohled ani nevšimnete. Naši homepage jsme „jen“ vyčistili od nepoužívaných rubrik, mírně upravili menu, stránka bude nově pracovat s jinými rozměry (už se těším, že nebudu muset tolik zkracovat titulky).

Pro vás asi nejviditelnější změnou budou upravené diskuze, snažili jsme se o větší přehlednost. Vzhledem k tomu, že diskuze jsou naše vaše rodinné stříbro, doufám, že se vám bude diskutovat lépe. Každopádně, pokud se vám něco nebude pozdávat, dejte vědět, ideálně na  email nove@auto.cz, případně do diskuze pod článkem. Snad se vám facelift Auto.cz bude líbit!

Diskuze (171)
25. 3. 2019 19:22
Re: Normalne mi zrusili ucet
No skvele, psal sem machimu o par radku niz, tvle 4 recenze na macz v riti, cele je to tu neprehledne, nejde mi skoro nic, opravdu bravurni krok od acz. Dam si od nich na chvilku pokoj, podle mne zmizelo spousta uctu, jen to nikdo neda vedet, protoze sem nemůže napsat. A vytvaret si dalsi ucty nechtějí, kaslu na to >:D
Avatar - Machýrek
25. 3. 2019 19:19
Re: Normalne mi zrusili ucet
Vsechno je pryc. Muj puvodni ucet vcetne SZ apod. Psal jsem na podoru na email, co jsem tu nekde nasel a doted mi neprisla zadna reakce.
25. 3. 2019 19:00
Re: Kdo
Prosim jak pokracovat, kdyz mi byl smazan ucet? I pri obnove hesla neexistuji, tak sem ted kadibouda
25. 3. 2019 18:59
Re: Normalne mi zrusili ucet
Jak si to vyresil? Byl mi smazan ucet i s emailem, pry neexistuju, klidne budu kadibouda, jen chci mit přístup na moje.auto, kde mam recenze, nejde mi ani posilat SZ a zadny email na technickou podporu sem nenasel. To je zase vylepseni tohle...
25. 3. 2019 14:15
Aplikace Auto.cz
Z aplikace zmizely uplně diskuze, prostě se nezobrazují. :-(