Novinky
Něco výkonnějšího než tříválec v litru?
@Pepa_007
Jako alternativa se nabízí litrový motor s třemi válci a kdyby ti to bylo málo, je v nabídce ještě motor s objemem 3x333 ccm.
Jako alternativa se nabízí litrový motor s třemi válci a kdyby ti to bylo málo, je v nabídce ještě motor s objemem 3x333 ccm.
Už i importéři a prodejci začínají chápat, že firmy jdou od 10 k 5ti a vyhlídky jsou díky této vládě zoufalé. Takže se snaží oslovit i soukromé zákazníky.
Ano, přesně tyhle modely se tu měly prodávat po tisících a toto měl stát podporovat. A ne dotace na BEV pro podnikatele a podobné nesmysly...
Ano, přesně tyhle modely se tu měly prodávat po tisících a toto měl stát podporovat. A ne dotace na BEV pro podnikatele a podobné nesmysly...
Jak mám rozumět větě "Renault Clio je na českém trhu s 7 762 registracemi druhým nejprodávanějším modelem hned po Capturu, který má za letošní rok na kontě 8 27 registrací."?
Malému městskému autu by určitě slušela automatická převodovka a vyhřívaný volant.
Proč není do hodnocení zařazena Fabia, když se jedná o stejnou třídu?
motůrky od 0,9 do 1,2 cha cha no to se vyplatí 😄
To od Renaultu relativně není špatná nabídka, ovšem v segmentu B bych rozhodně upřednostil Fabii. Její současná generace se mimořádně povedla a ten silnější litr se 6kvaltem je pro ni docela fajn motorizace(na dnešní poměry). Ovšem cenově vzhledem k nabízené užitné hodnotě) dává větší smysl Scala.
@Arese Clio je ale lepší auto, navíc pro lidi kteří jezdí krátké trasy po městě je tu výhoda nepřímovstřiku i u turboverze. Clio má také lepší poměr cena/výbava. A jako poslední Clio je nejprodávanější auto Evropy s to si myslím mluví za vše. Fabia má výhodu lepší ceny na operativní leasing.
Je potřeba poznamenat že Clio Generation se v minulé generaci okolo roku 2019 prodávalo u dealerů jako skladovka za 200 tisíc a to s turbo motorem 0.9. Kdo to auto tehdy koupil v podstatě na něm nemohl prodělat. Tato generace je celkově lepší ale určitě ne o téměř polovinu.
V zásadě tu jde pouze o spolehlivost. Spolu se Sanderem je to z dané nabídky jasná volba. Docela by tohle Clio chtěl, jako nákupní taška a meziměstské přibližovadlo je vlastně ideální, pokud nemá nějaké ku*vítko.
Není to pravda. 1,0 mpi je solidní základ. Do města určitě dobrý.
blog.auto.cz/…bii-4-ano-ci-ne/
Předjíždění na okresních cestách je pro Fabii 1,0 mpi zkrátka nadlidský úkol. Každé předjetí plánujete jak rodinnou dovolenou s tchyní, kterou nemáte zrovna v lásce… Nechcete to zažívat. Nechcete to opakovat. A když už se do toho pustíte, chcete si být jisti, že to přežijete"
Jako nejede to, ale ten popis je zase druhý extrém.
Po městě to utrpení rozhodně není.
Máš to v mém článku.
Ve zkratce - ano, lze. Ale samozřejmě defenzivní jízda.
Přímé srovnání s HTP nemám, s HTP jsem jel po dálnici už docela dávno.
1,0 mpi neřve ani ve 130. Ale řekl bych, že těch 130 bude mít problém držet ve stoupáních kolem D1 u Prahy kolem Želivky...
Htp 180.....
To už písty skoro vylily z motoru.... Kolik to probůh tocilo? A jak dlouho zabralo zrychlení na tu rychlost, pul hodiny, hodinu?
A nebylo to úplně po rovině, takže to bylo relativně rychlý 😁 Chtěl jsem prostě zkusit co to dá a jak se to při takovým kalupu chová. A musím říct, že auto bylo stabilní.
To bylo z kopce z Práglu na Beroun, ze 😊?.
Tam to možná tu rychlost i nabere.
S felinkou 40 kW jsem jel nejvíce dle tacho asi 145 či 150 a víc to fakt už zrychlovat nechtělo.
Tam to tak neznám.
Felinka při těch 150 se zas nijak zvlášť nevrtela, jen samozřejmě rvala více než obvykle 😊.
Ona 40 kW verze myslím že měla i oficiální max rychlost těch 150, snad se nepletu.
Viz můj článek...
Jenže ono to JE auto do města. A pokud to někdo nechápe, tak to neni chyba auta...
OMG... Zase překrucuješ...
Posuzuješ asi vzhledem k výkonu, cenovce, zacílení modelu, konkurenci...