Vyhrajte Ceresit pro příjemné prostředí v garáži i doma

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Dílna, garáž, sklep, možná i malá posilovna, to jsou přesně ta místa, kam se my, chlapi, rádi uchýlíme. Máme tady svůj klid, děláme si co nás baví a nikdo nám do toho nemluví.

Výherci soutěže

  • Janko Libor, Třebíč
  • Sedláček Ladislav, Nivnice
  • Stříbrský David, Praha 4
  • Fišer Ondřej, Praha 9

Každý chlap by měl mít nějaký takový koutek, takovou „zašívárnu“, kde má svoje věci, které má rád.

Řekněme si to na rovinu, občas potřebujeme vypnout, a takové místo se nám hodí. Aby nám v něm bylo dobře, je fajn mít v takové místnosti zdravý vzduch. Ve vlhkém vzduchu se těžko dýchá, necítíme se dobře, často z toho i bolí hlava. Navíc se zde tvoří plísně, které mohou být velký zdravotním rizikem.

Příjemné prostředí pomáhá zajistit Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360°, který pohlcuje nadměrnou vlhkost a vytváří tak příjemnější prostředí. Funguje na základě speciálního tvaru přístroje a tablety, která nasává nadměrnou vlhkost ze vzduchu a mění ji v tekutinu. Kvalita a rychlost účinku je zaručena kombinací originálního Ceresit systému a originální Ceresit tablety, které fungují jako celek. Tak, jak tableta nasává vlhkost, postupně se rozpouští a tekutina se shromažďuje ve spodní části přístroje. Jedna tableta vydrží fungovat 1 – 2 měsíce podle velikosti místnosti a hladiny vzdušné vlhkosti. Poté můžete zakoupit náhradní tabletu.

Když se potýkáme s nadměrnou vzdušnou vlhkostí v autě, stačí použít Ceresit Stop Vlhkosti Absorpční sáčky, které jsou určené pro malé uzavřené prostory. Stačí vložit do kufru a v autě se nedrží tolik vzdušné vlhkosti a méně se rosí okna.

Ceresit do ničeho nemluví, jen tiše pracuje a my si tak můžeme užít své koníčky naplno.

Soutěžní otázka:

Co dělá Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360°?

a)      Chladí vzduch

b)      Pohlcuje nadměrnou vzdušnou vlhkost

c)      Otepluje vzduch v místnosti

Výhra pro 5 výherců: Ceresit Stop Vlhkosti Aero.

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 07. 11. 2016 do 13. 11. 2016 do půlnoci na číslo 900 99 10 ve tvaru:

CERESIT mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad: CERESIT A Jan Novak Prazska 1 Teplice 41501.

Odpovědi lze posílat opakovaně, počet SMS zpráv odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen. Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem.

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s. Infolinka 296 363 199 (po-pá 8-16 hod.), mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz

Pravidla soutěže naleznete zde.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly