Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Změna termínu 4x4 OFF ROAD SHOW

Martin Šidlák
Diskuze (0)
Vzhledem k ničivým záplavám se pořadatelé 4x4 OFF ROAD SHOW rozhodli přesunout tuto akci z avizovaného data na jaro roku 2003.

Tisková zpráva akce: 4x4 OFF ROAD SHOW

Všichni bohužel moc dobře víme, jak velké záplavy postihly naší zemi. S následky této katastrofy se budeme potýkat ještě asi dlouho, ještě nejsou ani sečteny všechny škody. Citelně to pocítíme všichni, nejen ti přímo zasažení. Samozřejmě, že se voda nevyhnula ani mnohým našim partnerům. Mnozí se do dnešních dnů aktivně podílejí na odstraňování škod z těchto povodní a jim především patří od nás poděkování. Začátkem října jsme plánovali uspořádat velký svátek pro majitele a nadšence "offrouďáků". Bohužel srpnové události ovlivnily celou naši společnost a z těchto důvodů jsme se rozhodli přesunout říjnový termín veletrhu 4x4 OFF ROAD SHOW z avizovaného data na jaro roku 2003. Nejvhodnější termín, jak nám jistě potvrdíte, je 24. - 27. dubna 2003. V uvedeném termínu se společně s 1. ročníkem 4x4 OFF ROAD SHOW uskuteční již po sedmé tradiční motoristická výstava AUTOEXPO - PRAŽSKÉ MOTORISTICKÉ JARO, ale i 5. ročník odborné výstavy dopravního inženýrství a dopravně technických zařízení PRAGOTRAFFIC. Už nyní můžeme avizovat, že se zde budeme více věnovat záchranářské tematice, která je pro nás tak důležitá, o čemž se přesvědčujeme bohužel čím dál častěji.

Věříme, že se Česká republika ze současné situace rychle dostane do "normálu" tak, jako tomu bylo v naší historii téměř vždy a že s novým rokem přijde skutečná stabilizace naší ekonomiky. Tedy předpokládáme, že na jaře již budou zažehnány všechny trable a budeme se moci všichni sejít 24. - 27. dubna 2003 v Pražském veletržním areálu v Letňanech, kde pro vás společně s našimi partnery připravíme motoristický týden, který bude novým startem do motoristické sezóny v roce 2003.

Martin Šidlák
Diskuze (0)