Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autoshow Praha 2002 - info

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Osmý ročník mezinárodní výstavy AUTOSHOW Praha 2002 – největší automobilové výstavy v Praze – se koná ve dnech 24. 10. – 27.10. 2002 již tradičně v prostorách pražského Výstaviště...

Osmý ročník mezinárodní výstavy AUTOSHOW Praha 2002 – největší automobilové výstavy v Praze – se koná ve dnech 24. 10. – 27.10. 2002 již tradičně v prostorách pražského Výstaviště – a to jak v Průmyslovém paláci, tak i v Křižíkových pavilonech, které jsou již nově zrekonstruovány po následcích srpnových povodní i v mobilní hale a na volném prostranství.

Komplex výstav je otevřen denně od 9,30 do 18 hodin a na všechny návštěvníky se těší na 200 vystavovatelů.

Návštěvníci z řad odborné i širší veřejnosti budou opět moci obdivovat osobní i lehké užitkové automobily nejvýznamnějších firem a značek z oboru, stejně tak jako exponáty z oblasti Tunning & racing, zaměřené na úpravy vozů, design a stavbu závodních automobilů, ale také Autohifi Show, která se rozrostla do dvou výstavních pavilonů a nabídne snad vše co se dá u nás z oblasti autohifi, ale i navigací a komunikací pořídit.

Příjemným překvapením bude jistě i množství novinek a premiér světových značek. V české předpremiéře bude například představeny luxusní vůz značky Audi A8, českou premiéru bude mít VW Phaeton.

Ve stejném termínu – tedy 24. –27. října - budou moci zájemci o autopříslušenství, autodíly a garážovou techniku navštívit 8. ročník výstavy ASA Praha 2002.

Chybět nebude ani tradiční přehlídka nákladních automobilů, komunální techniky a služeb Transped/Comma 2002.

Výstavní blok Caravan Show, který byl součástí těchto motoristických výstav, se osamostatnil a spolu s přehlídkou lodí a vodními sporty pod společným názvem YACHT SHOW & CARAVAN SHOW ve dnech 15. – 17. 11. 2002 zaplní plochu celého Průmyslového paláce.

Podstatnou součástí každého významného veletrhu je i rozsáhlý doprovodný program. Ani v tomto bodě návštěvníci Autoshow Praha 2002 nepřijdou zkrátka.

V každém dni výstavy budou mít možnost setkat se s významnými osobnostmi – z oblasti sportu i hudebního hvězdného nebe. Například ve čtvrtek vystoupí na stánku firmy Auto Exner zpěvačka Helena Vondráčková, v dalších dnech na stánku společnosti Auto Jarov bude možné zastihnout Slavomíra Lenera, zazpívá Standa Hložek, objeví se automobilový závodník Vladimír Berger a osvěžení jistě přinesou i vystoupení představitelek soutěže Miss Aerobik. S oštěpařem Janem Železným se setkáme u expozice značky Nissan.

Chybět nebudou ani oblíbené soutěže a autogramiády.

Pro obdivovatele a příznivce střeleckého sportu a myslivosti bude v Křižíkově pavilonu E otevřen již jedenáctý ročník mezinárodní specializované výstavy loveckých a sportovních zbraní a příslušenství – Lovecké a sportovní zbraně.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)