Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac CTS: Oficiálně již v Detroitu

Ladislav Čermák
Diskuze (56)
Nástupce střední limuzíny CTS, dobře známé i u nás, se oficiálně představí již zkraje příštího roku

První generace, zastupující Caddilac v nejmenší luxusní kategorii na americkém trhu, dosáhla mnoha ocenění a solidních prodejních úspěchů; po celém světě si našla 275 tisíc kupců, což je za daných okolností solidní číslo. Proto nic nebrání prvnímu pravidelnému nástupci, aby se jen s minimálními stylistickými změnami chopil tržního vesla a dál pomáhal obnovit prestiž značky Cadillac. Oficiální premiéra je již ohlášena na lednový detroitský autosalon, kdy také budou první oficiální fotografie, zatímco věrohodné špionážní již nějaký ten měsíc kolují. Do výroby se CTS 2008 dostane koncem příštího léta, do autosalonů začátkem podzimu 2007.

Ladislav Čermák
Diskuze (56)
Avatar - Lonestarstate
22. 12. 2006 09:23
Re: Nejčerstvější fotka CTS zde!!!
Říká se to.
21. 12. 2006 18:04
Re: Nejčerstvější fotka CTS zde!!!
no esi se nepletu tak by měla V verze dostat motor z té ostré Corvetty ne ???
Avatar - Lonestarstate
21. 12. 2006 16:01
Re: Nejčerstvější fotka CTS zde!!!
Podle pár rozmazaných fotek z podivných úhlů (víc zatím není k dispozici) to vypadá na velmi kvalitně zpracovaný interiér, který se středovou konzolí inspiruje u BLS a volantem u nového Jaguaru XK. Bude nabízet kůží obšitou palubku. U V verze teď bude problém, jak jí udělat ještě více "naježenou"((copyright)mari). Escalade - máš pak morální povinnost referovat. ;-)
21. 12. 2006 10:05
Re: Nejčerstvější fotka CTS zde!!!
hmm tak to vypadá zajmavě ... diodové světlomety, ještě víc řezané partie .. jen koukám že maska se podle současného modního trendu zvětšila ;-\ ... jinak jsem zvědav na interiér a na V - verzi ... a pro Lones v středu pokud to klapne tak se možná svezu Escaladem :*)
Avatar - Lonestarstate
21. 12. 2006 08:56
Re: CTS triumfující
Příště si prosím přečti celou diskusi, než začneš vykřikovat tak ostrá slova.