Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Klaudius
0
Vyzera to podivne a hlavne to ma velmi daleko od reality. Ako studia dobre ale v reali napriklad neviem kam by som dal chladic...jedine na strechu, aby mal nejaky ucinok....
Automobil s kosmickou technologii a kosmickymi tvary bude mit pod kapotou sto let stary "benzinovy nebo dizlovy" motor. Zda se, ze doba, kdy se revolucni zmeny odehravaji v prograsivne naohybanem plechu pripadne v pridani nejake elektronicke hracky bude dale pokracovat. Jenomze v tom nespociva budoucnost automobilu. Ta je jenom v novem pohonu. Alespon s tin hybridem by mohli pocitat.
Pekelná Micinka
Myslím že předchozí koncept byl o mnoho mnoho povedenější. Tohle mi přijde jako krok zpátky.
nechapu k cemu kdokoli z nas potrebuje takove mastodonty. Co pak si tim pan majitel neco kompenzuje velikost neceho jineho?? nebo ma doma opravdu 14 deti se kteryma chce na dovolenou?? chudaci chodci... na jednom nejmenovanem webu(rozzlobenimuzi) sem nasel A6avant jak ora s pluhem pole, ano uznavam tam by byla Q7 asi lepsi, ale jinak nevidim smysl techto aut
Žádná z těchto studií se mi vůbec nelíbí (myslím ty z toho minulého roku) vspomínám si že Mazda měla minulej rok hodně pěknej concept coupe nebo cabrioletu a pak přišli na svět tyhle ty zrůdičky podle mě je to hnus, ale někomu se to může líbit a určitě i líbí. Nadruhou stranu to neodsuzuji, ale mě osobně se to nelíbí a doufam, že mazda v nejližší době nic tak ohyzdného vyrábět nebude. 😒 😒 :no: :no:
No, imho se Mazda snaží udělat Civic, který nebude jako Civic. Scelit masku, zlomit zadní okno, vytvořit iluzi pohybu. Zatím se jim podařilo vytvořit hezkou příbojovou vlnu (surf) i se zpětným šustěním oblázků, ale k realizaci bude ještě dlouhá cesta. Hlouposti o barvách interéru a kamerách místo zrcátek marketingovým prodavačům promineme. Když z vnějších divokých výkřiků ubereme jako vždy nějakých 20-30%, může z toho být pěkný a hlavně stylisticky konzistentní středně velký (cross-)hatch. S rovnou linií střechy a strmým zadkem, pásovým pojetim prosklení (vzadu pořádně zakousnutým vzhůru) a úzkými dlouhými předními světly. Začínám díky tomu konečně chápat Manskeho Joyster. Asi se nám začíná blížit jedno z koncepčních řešení HB na další roky - a nevypadá vůbec zle. Teď hlavně aby to v Mazdě nakonec nepopletli jako v případě nové Mazdy 2, která z prvních fotek vypadá spíš jako něco, co by i Popelka těžko hledala mezi makem a popelem.