Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Koncept Saab BioPower 100 se představí v Ženevě

20 komentářů

saab a jeho model, automobilka saab a její model. jinak Alternativní paliva :yes: :yes: :yes: . Bursík dneska bude mít dobrou náladu 😉
bxs
Smrt ZELENÝM!
:-!
Lih umoznuje Svedum vydolovat z motoru nevidany vykon, pri nizsich provoznich nakladech - ve Svedsku vyrazne levnejsi nez benzin. To vse pri nizsich emisich. Za tuto myslenku skutecne patri vsechny Zelene zaskrtit. Vzdyt vyrobci mohli jeste leta uspesne vylepsovat spalovaci motor aby se dostaly s benzinem ke stejnym vykonum a emisim.
Na jednu stranu hlasaju staty podporu ekologie a biopaliv, to je pekna vec. Na druhu stranu akonahle to prejde zo zanedbatelneho podielu vyssie ... tak ze sa to objavi na znizeni rozpoctu tak ekologia ide stranou a hura zdanime to viac ... vid nemecko [odkaz]
Ještě kdyby tak byla stejná podpora pro biopaliva v ČR...
Temer nikdo o tom nevi, ale od letoska je zrusena spotrebni dan na lih, cimz by se cena paliva E86 mohla pohybovat odhadem nekde okolo 23Kc/L, podobne jako ve Svedsku. Jenomze nikomu se nechce zacit a proslapat ostatnim cestu. Podle Jahna ze Skody by se prvni E85 oktavie mohly zacit prodavat na konci letosniho roku. No, uvidime.
Klaudius
???
marianek
SAAB je uzasny vuz. V me garazi je pro SAABa vzdy misto. Vlastnil jsem 9-3 Viggen a ted mam na leto 9-3 Aero cabrio. Jednou jses spokojeny se SAAbem, pak uz nechces nic jineho. Ja mma nastesti i jine vozy, ale SAAB je jednim z mych favoritu.
tak už vím, co jsou ty "moje vozy" 😄 :yes: 9-3 Aero cabrio je úžasný vůz - vypadá skvěle (pokud to je ten před zákalem). Soused má Sklasse na ježdění po jednáních, 9-5 Aero na vyjíždky a 9-3 aerodeck pro ženu :-! 😉 . někdy mu trochu závidím >😒]
Nezavid, ked budes podctivo pracovat a platit dane, tak si aj ty take kupis >😁 >😁 >😁 >😒] >😒]
mě by stačil ten 9-3 cabrio... jinak bych si asi vybral jiná auta, ale to cabrio je fakt nejvíc sexy cabrio co je...a není zase tak drahé!
tak tak, krásné, kvalitní, funkční a výkonné auta, těžko se jim něco vyrovná, zrovna se chystám koupit ojetou 9-5 tak se těším jak bude jezdit 😄
Jojo - taky jsem mel viggen a byla to kraaaasna nemoc! Kabrio jsem nedal, ale uznavam, ze nove 9-3 je asi jediny saab, co by pri soucasne bide v saabu stal za hrich..... tak snad az vyjezdim outbacka, tak bude zase neco hezkeho od saabu....
E100 nekoupite jen tak ani ve Svedsku, kde od dubna jsou povinne stohjany na E85 na kazde pumpe
nevěřím!
dal si to sem podezřele hodněkrát! >😒]
bioethanol na vsech pumpach co to kecas? NA BIOETHANOL JE V ČR JE 19 PUMP! :no: ALE TENHLE SAAB JE DOST DOBREJ MEL SEM PREDCHOZÍ 9-5 A BYL SEM NESPOKOJENY!
SAAB prokazuje, ze vodik je slepa cesta, silene nakladna, energeticky narocna, v dohledne dobe nerealizovatelna. Ethanol je cesta, jez ze zemedelcu udela ropne sejky planety, z kazdeho metru zeme zdroj nasi energie a pece, z ropy vedlejsi uhlovodikovy zdroj. Do deseti let mame E100 u kazde pumpy.
Doufám. ;-\