Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nový Peugeot 207 SW

15 komentářů

id.photon
S těmi koly to vypadá skoro jako infiniti? 😲
Sleeper
Nikdy jsem nepochopil, k čemu jsou špionážní fotky totálně zamaskovaných prototypů... Není z nich nic vidět, informační hodnota je tedy minimální. Lehmanní počítačová vize vypadá docela schopně (inspirace 407 SW), ovšem už dle sklonu zadních dveří respektive okna v nich je patrné, že takhle auto vypadat nebude... 206 SW byla docela originální.... 207 se mi tolik jako hatch nelíbí, je taková....nafouklá...
Nechápu smysl tohohle článku potažmo obrázku. Model 207 SW jsem viděl naživo, ale s tímto paskvilem némá nic společného. Model bude originální s velkou variabilitou uvnitř
207SW si videl nazivo??? >😁 >😒] :no: ve snu asi co... ;-\
Klaudius
....a kde si ho videl?
Při představení nové 207 v Seville, byl jsem tam jako zástupce koncesionáře. Bude existovat i oplastovaná verze cross-country. Máte se na co těšit. Jestli nevěříte počkejte a uvidíte. Moc pěkné.
Klaudius
Tak to sa tesim. Ak bude mat na zadnych sedadlach viac miesta ako hatchback a primerany kufor k tomu v peknom kabate, tak to vidim na lepsiu volbu ako Fabia Combi. Nemas foto aspon z mobilu?
Ricardo
Nebude? >😁 >😁 >😁
No tak tahle montáž je už fakt úlet... Já bych tipoval spíš podobnost se stávající 206 SW.
zadek je podle té "fotky" hodně srandovní. teda spíš - k pláči. to jsem netušil, že jde vykoumat ještě větší zoufalost než 206kombi :no:
no, srandovni teda je, ale zdaleka ne tolik k placi, jako soucasna 407 SW, to je ta nejvetsi kombi zoufalost, co jsem dosud videl - jo a jeste Kia Ceed, tam mam pocit, ze to kombi bude taky docela obluda...
a
masO
ted sem se divil u jagu co lehmann vypusti za retuse ale tohle uz je fakt narez >😁
jj, taky spis vidim prani otcem myslenky a podoby budouciho SW...
celkom pekne auto.... az na ten divny zadok a v predu velky nasavaci otvor ktory je podla mna az moc velky... ;-\